elvis666master #1 Napisano 26 listopada 2020 (edytowany) Cześć Znowu okazuje się, że muszę zasięgnąć języka i spytać ludzi bardziej doświadczonych niż ja. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał kiedykolwiek jakiekolwiek doświadczenia że sklepem internetowym audiosklep.pl? Pytam bo mam w planach coś tam kupić, a jedyne opinie z jakimi się spotkałem o tym sklepie pochodzą z przed 9 lat. Z góry dzięki za pomoc. Edytowano 26 listopada 2020 przez elvis666master Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RLC #2 Napisano 27 listopada 2020 Pisz do Branży z forum może rabat dostaniesz 😉 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elvis666master #3 Napisano 27 listopada 2020 (edytowany) 3 godziny temu, RLC napisał: Pisz do Branży z forum może rabat dostaniesz 😉 Ok 🙂 chyba się ostatecznie zdecydowałem od czegoś trzeba zacząć na yamaha mcr N470d. Czy ktoś widział jakąś fajną okazję? Co na to branża? Edytowano 27 listopada 2020 przez elvis666master Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxredaktor #4 Napisano 27 listopada 2020 Napisz w dziale stereo, więcej osób tam zagląda. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach