TheDycker #1 Napisano 26 listopada 2020 Witam. Sprawa wyglada nastepujaco... Tata poprosil mnie o pomoc w doborze amplitunera lub innego rozwiazania dzieki ktoremu bedzie mogl sterowac glosnikami pilotem, podlaczonymi do telewizora. Telewizor to Philips 65pus7304/12 Glosniki IQ Ted 4 ktore do tej pory pracowaly z Kenwood KA-7010 oraz DAC FiiO D3. Wzmacniacz zostal sprzedany ze wzgledu na brak cierpliwosci do ciaglego wstawania aby przyciszyc/podglosic glosniki. Dodatkowo posiada 5 glosnikow noname, ktore rowniez chcialby podlaczyc do amplitunera. W ostatecznosci 3 z nich. A wiec interesowalby nas amplituner na 5/7 glosnikow. Najwazniejsze aby dalo sie spiac go z telewizorem i zeby byl sterowany pilotem amplitunera czy tez pilotem telewizora o ile jest taka w ogole mozliwosc. Jezeli chodzi o budzet to najlepiej aby to bylo cos w granicach 1000zl. Moge szukac w uzywkach ostatecznosc nowe cos. Nie wiem co jeszcze moge napisac, prosze o ewentualne pytania jezeli jest cos niejasne. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheDycker #2 Napisano 29 listopada 2020 Troszke poszperałem i w okolicy mógłbym zakupic w cenie 1300zł ( może coś sie uda urwac z ceny) Denon'a AVR-2313. Czy bylby to dobry wybor w tej kwocie? Czy w tej cenie mozna dostac cos lepszego? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach