Krised Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 (edytowany) Witam, jak w temacie czy jest sens dopłacić do s360db? Lub czy ma ktoś inny pomysł na zestaw 2.1 do 1500zł? Pomieszczenie 18m2, nagłośnienie głównie do TV ale będę również połączony z PC. Edytowano 28 listopada 2020 przez Krised Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 28 listopada 2020 Udostępnij Napisano 28 listopada 2020 (edytowany) A czy muszą być kolumny aktywne czy jakiś mały sprytny wzmacniacz wchodzi w grę? Bo może iść w kierunku tego Q5PRO i dobrać kolumny do niego? Edytowano 28 listopada 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krised Napisano 29 listopada 2020 Autor Udostępnij Napisano 29 listopada 2020 Oczywiście że jak mały to może być, chodzi mi żeby w tej kwocie grało jak najlepiej i można było podłączyć jednocześnie tv oraz pc. Jestem w trakcie remontu także mam możliwość ukrycia kabli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts