av3r #1 Napisano 30 listopada 2020 Witam W świecie audio jestem raczej amatorem dlatego proszę o poradę. Chciałbym kupić używany zestaw w granicach 1500-2000zl Amplituner + głośniki 5.0/5.1 Zależy mi głównie na solidnym i miękkim basie. Pomieszczenie w granicach 20m^. Coś tam czytałem i wstępnie rozglądałem się za jamo s606 albo pure acoustic Nova 6. Jakie są wasze opinie lub propozycje ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 1 grudnia 2020 Ani Jamo ani Nova. Szukaj dalej. To będzie długi i ciężki proces bo budżet masz mały. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
av3r #3 Napisano 1 grudnia 2020 2 godziny temu, S4Home napisał: Ani Jamo ani Nova. Szukaj dalej. To będzie długi i ciężki proces bo budżet masz mały. Piotr Podpowiesz w jakiej firmy głośniki celować odnośnie basu? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maciek72 #4 Napisano 1 grudnia 2020 (edytowany) . Edytowano 1 grudnia 2020 przez maciek72 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #5 Napisano 2 grudnia 2020 Klipsch F1 ewentualnie F2 Trudniej do dostania cały set kinowy Mission M34i Albo nowy i tak lepszy od pierwotnych propozycji Magnat Supreme 1002 Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
av3r #6 Napisano 2 grudnia 2020 3 minuty temu, S4Home napisał: Klipsch F1 ewentualnie F2 Trudniej do dostania cały set kinowy Mission M34i Albo nowy i tak lepszy od pierwotnych propozycji Magnat Supreme 1002 Piotr Dziękuję za info Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
av3r #7 Napisano 18 grudnia 2020 Dnia 2.12.2020 o 07:46, S4Home napisał: Klipsch F1 ewentualnie F2 Trudniej do dostania cały set kinowy Mission M34i Albo nowy i tak lepszy od pierwotnych propozycji Magnat Supreme 1002 Piotr Witam ponownie i mam jeszcze jedno pytanie Szukam tych kolumn Klipsch i mission, oczywiście używanych i jest dość duża rozbieżność cenowa dlatego pytanie moje dobra cena powinna wahać się między jakimi kwotami? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolekdrugi #8 Napisano 20 grudnia 2020 Dnia 2.12.2020 o 07:46, S4Home napisał: Trudniej do dostania cały set kinowy Mission M34i @av3r w sumie to nie tak trudno, jest obecnie cały set włącznie z subem na olx w zbliżonej kwocie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #9 Napisano 21 grudnia 2020 Dnia 18.12.2020 o 22:14, av3r napisał: Witam ponownie i mam jeszcze jedno pytanie Szukam tych kolumn Klipsch i mission, oczywiście używanych i jest dość duża rozbieżność cenowa dlatego pytanie moje dobra cena powinna wahać się między jakimi kwotami? Wiem. Widziałem. Ciezko powiedzieć skąd wynika różnica w cenie. Dnia 20.12.2020 o 09:48, lolekdrugi napisał: @av3r w sumie to nie tak trudno, jest obecnie cały set włącznie z subem na olx w zbliżonej kwocie. Zapodaj linka. To się rzadko zdarza. Może warto w takim razie się pospieszyć. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolekdrugi #10 Napisano 21 grudnia 2020 4 godziny temu, S4Home napisał: Zapodaj linka. To się rzadko zdarza. Może warto w takim razie się pospieszyć. poszedł na pw. A skoro już przy tym to ciekawe na co właściciel zmieni, w sumie to dość ciężki temat po tym sprzęcie bo finansowo trzeba strzelać wysoko według mnie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
av3r #11 Napisano 25 grudnia 2020 Czy komplet klipsch F1 (5.0) za około 1500zl to dobra cena? Prosił bym o polecenie jakiegoś niedrogiego, uzywanego amplituner pod ten zestaw. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Markcox #12 Napisano 26 grudnia 2020 mając na uwadze, że same F1 kosztują w granicach 1k, to tak, atrakcyjna. Dobrze sprawdzić Ale nie zapominaj też o subie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #13 Napisano 28 grudnia 2020 Dobra oferta. Bierz. A amplituner pod nie. Coś z Denona X2xxx, Onkyo 6xx albo Yamaha 6xx. Zalezy jak wiekowy i ile na niego masz. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach