Dynas #1 Napisano 4 grudnia 2020 (edytowany) Cześć. Sprzedam zestaw stereo Marantz PM6006 + kolumny podstawkowe KEF Q350. Zestaw jest w stanie Idealnym pod względem zarówno technicznym, jak i wizualnym. Zakupiony w listopadzie 2019, mam fakturę z S4Home. Przez ten rok miałem go w małym salonie, jednak przez brak czasu z powodu wykańczaniu budowy zdążyłem posłuchać może 10h. Teraz w nowym salonie (jak na foto) niestety nie gra już tak wspaniale gdyż zwyczajnie brakuje mu mocy na taką powierzchnię (45m). Stąd decyzja o sprzedaży, ewentualnie wymiana na coś "większego". Dla zdecydowanych mogę tanio dorzucić jeszcze własnoręcznie robione podstawki. Cena 3500zł do delikatnych negocjacji. Edytowano 4 grudnia 2020 przez Dynas Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kecaj #2 Napisano 4 grudnia 2020 Witam, czy w grę wchodzi sprzedaż tylko zestawu? Jestem zainteresowany samym wzmacniaczem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno #3 Napisano 5 grudnia 2020 Zestawu stereo nie widać, bardziej jakbyś wypoczynek sprzedawał 😃 Może dorób do tego ogłoszenia zdjęcie sprzętu ? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dynas #4 Napisano 6 grudnia 2020 Racja Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
castel #5 Napisano 6 grudnia 2020 Witam. Same Kefy jaka cena ,czy tylko sprzedaż w kpl? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach