Grubyjoe Napisano 14 minut temu Napisano 14 minut temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Stwierdziłeś jedynie, że z słuchem masz problemy tylko i aż. Wklej no zdjęcia tej swojej klasy D, kolumn też możesz zobaczymy jaki set kupić żeby w końcu poznać prawdziwe brzmienie pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam 14 minut temu, Wing0 napisał: A jaka to jest dobra, a jaka nie dobra? ano bo ty właśnie piszesz " Jakieś popierdólki klasy D" - czyli co to znaczy popierdółka klasy d wg ciebie he ???? model proszę model !???? cały czas czekam na tą niby " popierdółke klasy d" ???????? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu 1 minutę temu, Grubyjoe napisał: pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu (edytowany) 7 minut temu, Wing0 napisał: Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. @"Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę." - ale czemu piszesz tak o sobie - w gacie żeś popuścił ze strachu przed podaniem "modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ???" - no cały czas czekam - ja ci też odpisze i karty wyjdą na stół - a możeś to ty z tych handlarzyn interesik się sypie Edytowano 2 minuty temu przez Grubyjoe Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Grubyjoe napisał: chandlarzyn Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu i słownik ortograficzny... Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 4 minuty temu Napisano 4 minuty temu cały czas czekam ne te dobre modele o których pisałeś no proszę ....????? napisz jakiś konkretny model - ja już pisałem swoje porównanie do 907dr i wypisałem wieeeeele konkretów - chyba że ktoś nie umie tu czytać ? Przed chwilą, Wing0 napisał: Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu i słownik ortograficzny... @""- " Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu" no ale znowu o sobie nie pisz - ej ! czekam na konkretne modele warte uwagi wg ciebie Odpisz, cytując
Recommended Posts