Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 minutę temu, Wing0 napisał:

Stwierdziłeś jedynie,  że z słuchem masz problemy tylko i aż.

Wklej no zdjęcia tej swojej klasy D, kolumn też możesz zobaczymy jaki set kupić żeby w końcu poznać prawdziwe brzmienie ;)

pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam

14 minut temu, Wing0 napisał:

A jaka to jest dobra, a jaka nie dobra? 

ano bo ty właśnie piszesz " Jakieś popierdólki klasy D" - czyli co to znaczy popierdółka klasy d wg ciebie he ???? model proszę model !????

cały czas czekam na tą  niby " popierdółke klasy d" ????????

Napisano
1 minutę temu, Grubyjoe napisał:

pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam

Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. 

Napisano (edytowany)
7 minut temu, Wing0 napisał:

Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. 

@"Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę." - ale czemu piszesz  tak o sobie -  w gacie żeś popuścił ze strachu przed podaniem "modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ???" - no cały czas czekam - ja ci też odpisze i karty wyjdą na stół - a możeś to ty z tych handlarzyn  ;) 

interesik się sypie ;) :) 

Edytowano przez Grubyjoe
Napisano

cały czas czekam ne te dobre modele o których pisałeś no proszę ....????? napisz jakiś konkretny model - ja już pisałem swoje porównanie do 907dr i wypisałem wieeeeele konkretów - chyba że ktoś nie umie tu czytać ? :P 

Przed chwilą, Wing0 napisał:

Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu i słownik ortograficzny...

@""- " Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu" no ale znowu o sobie nie pisz - ej ! czekam na konkretne modele warte uwagi wg ciebie

Napisano
2 minuty temu, Grubyjoe napisał:

wieeeeele konkretów

Te brednie z pierwszego postu to konkrety? :D

Pamiętaj słownik, słownik, potem sprzęt osłuchaj się trochę i wróć, zaczekamy choć sądząc po twoich wpisach zejdzie ci trochę z nauką i wyciągnięciem jakichkolwiek wniosków...