Grubyjoe Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Stwierdziłeś jedynie, że z słuchem masz problemy tylko i aż. Wklej no zdjęcia tej swojej klasy D, kolumn też możesz zobaczymy jaki set kupić żeby w końcu poznać prawdziwe brzmienie pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam 14 minut temu, Wing0 napisał: A jaka to jest dobra, a jaka nie dobra? ano bo ty właśnie piszesz " Jakieś popierdólki klasy D" - czyli co to znaczy popierdółka klasy d wg ciebie he ???? model proszę model !???? cały czas czekam na tą niby " popierdółke klasy d" ???????? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Grubyjoe napisał: pierw nie podałeś żadnego modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ????- ciągle czekam Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, Wing0 napisał: Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę. @"Czekaj czekaj. Jak ci trochę odrośnie to się zgłoś bo z przedszkolakami gadać mi sie nie chcę." - ale czemu piszesz tak o sobie - w gacie żeś popuścił ze strachu przed podaniem "modelu ab który wg ciebie jest taki ekstra że klase d dobrą pokonuje ? HE ???" - no cały czas czekam - ja ci też odpisze i karty wyjdą na stół - a możeś to ty z tych handlarzyn interesik się sypie Edytowano 1 godzinę temu przez Grubyjoe Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Grubyjoe napisał: chandlarzyn Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu i słownik ortograficzny... Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu cały czas czekam ne te dobre modele o których pisałeś no proszę ....????? napisz jakiś konkretny model - ja już pisałem swoje porównanie do 907dr i wypisałem wieeeeele konkretów - chyba że ktoś nie umie tu czytać ? Przed chwilą, Wing0 napisał: Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu i słownik ortograficzny... @""- " Wróć jak podrośniesz, poznasz trochę sprzętu" no ale znowu o sobie nie pisz - ej ! czekam na konkretne modele warte uwagi wg ciebie Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 58 minut temu Napisano 58 minut temu 2 minuty temu, Grubyjoe napisał: wieeeeele konkretów Te brednie z pierwszego postu to konkrety? Pamiętaj słownik, słownik, potem sprzęt osłuchaj się trochę i wróć, zaczekamy choć sądząc po twoich wpisach zejdzie ci trochę z nauką i wyciągnięciem jakichkolwiek wniosków... Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 53 minuty temu Napisano 53 minuty temu 1 minutę temu, Wing0 napisał: Te brednie z pierwszego postu to konkrety? Pamiętaj słownik, słownik, potem sprzęt osłuchaj się trochę i wróć, zaczekamy choć sądząc po twoich wpisach zejdzie ci trochę z nauką i wyciągnięciem jakichkolwiek wniosków... ja cały czas czekam na te twoje konkrety - a cały czas piszesz o sobie widzę no napisz że jakiś model konkretny ?! CZEKAM ???? Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu @RoRo Roman w wolnej chwili wywal te teksty od wipsu tego trola bo szkoda tak rzeczowego wątku na wypociny 15 latka... Odpisz, cytując
michaudio Napisano 50 minut temu Napisano 50 minut temu @WingoTo kolejny zawodnik, któremu się wydaje, że to co jemu pasuje zadowoli wszystkich. To przypomnę, że co człowiek to inne preferencje. Jako przedstawiciel ludzi lubiących słuchać muzyki, nie przejmuję się pomiarami, danymi, szumem. Bo używam sprzętu do słuchania muzyki uszami, nigdy mikrofonem. Nie używam za to muzyki do słuchania sprzętu. I tyle 1 Odpisz, cytując
Wing0 Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, michaudio napisał: To kolejny zawodnik, któremu się wydaje, że to co jemu pasuje zadowoli wszystkich. To zwykły troll nic więcej. Czasem takie boty sie pojawiają syfu narobić i moment znikają. Jakby nie to, że sobota i czasu ma człowiek za dużo to wystarczyło by zgłosić o usunięcie za trolling i brak szacunku do języka polskiego... Edytowano 46 minut temu przez Wing0 Odpisz, cytując
Grubyjoe Napisano 35 minut temu Napisano 35 minut temu 50 minut temu, Wing0 napisał: A jaka to jest dobra, a jaka nie dobra? No cóż - np taki: ICEpower 1200AS2 to nic szczególnego , taki pascal audio nawet połowe słabszy już lepszy ale też jak dla mnie szału nie robi - porównywałem i słuchałem - a ty ? Podaj prosze jakieś te swoje "cudowne modele klasy ab z lat 70-80" które są tak dobre i lepsze niż dobra d klasa ? - cały czas ludzie czekają ? Chyba że już gacie mokre 🤣😆 Odpisz, cytując
Rega Napisano 6 minut temu Napisano 6 minut temu (edytowany) Koledzy nie dajcie się trollowi! On tym się żywi. Edytowano 5 minut temu przez Rega Odpisz, cytując
Recommended Posts