Crunck #1 Napisano 12 grudnia 2020 Witam Nie mogę znaleźć informacji dlatego powstał ten post. Czy do Denona X3600 da się użyć głośnika np. HEOS 150 jako surround ? Czy tylko multiroom ? Może ktoś z Was ma taki setup i podpowie Wiem że można zbudować setup 5.1 bezprzewodowy ale z HEOS AVR, ale to urządzenie nie ma 2x hdmi out Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 14 grudnia 2020 Wiem że były nad tym prace prowadzone. Ale w 3600 wydaje mi się że tylko multiroom. Chodź nie śledziłem tematu do końca. Więc daje 7 % szans zeby ktoś inny dopowiedział. Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crunck #3 Napisano 16 grudnia 2020 Dziękuję wysłałem zapytanie do źródła Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Crunck #4 Napisano 17 grudnia 2020 Otrzymałem odpowiedź że niestety nie ma takiej możliwości. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach