innogy #1 Napisano 13 grudnia 2020 Witam, szukam bezprzewodowych słuchawek nausznych w kwocie około 1000 zł. Głównym zastosowaniem ma być prowadzenie rozmów. Dlatego szukam modeli, które łatwo się parują, nie zrywają połączeń i można je połączyć z kilkoma urządzeniami. Oczywiście muzyka też - uniwersalna. Znalazłem Jabra Elite 85H ale bardzo mi się nie podoba wygląd tych słuchawek. W kwestii wyglądu bardziej chodziłoby o modele jak np. Audio-Technica ATH-DSR7BT czyli bardzie klasycznie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 13 grudnia 2020 Cześć, Jeśli chciałbyś uzyskać dynamiczne brzmienie z szybkim i zróżnicowanym basem to Audio Technica DSR7BT byłyby bardzo dobrym rozwiązaniem. W podobnym budżecie masz także Beyerdynamic Lagoon ANC, które zagrają przestrzenniej oraz muzykalniej. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi & Video Design #3 Napisano 13 grudnia 2020 7 godzin temu, innogy napisał: Witam, szukam bezprzewodowych słuchawek nausznych w kwocie około 1000 zł. Głównym zastosowaniem ma być prowadzenie rozmów. Dlatego szukam modeli, które łatwo się parują, nie zrywają połączeń i można je połączyć z kilkoma urządzeniami. Oczywiście muzyka też - uniwersalna. Znalazłem Jabra Elite 85H ale bardzo mi się nie podoba wygląd tych słuchawek. W kwestii wyglądu bardziej chodziłoby o modele jak np. Audio-Technica ATH-DSR7BT czyli bardzie klasycznie. Witaj, Warto też rozważyć model Audio Technica ANC 900 https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/audio-technica-ath-anc900bt.html To trochę odmienna charakterystyka a niż w modelu DSR7BT, i w dodatku masz dobre ANC, które może się przydać. Zapraszamy Cię do przetestowania. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach