Michał Stankiewicz #1 Napisano 14 grudnia 2020 Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RV1 #2 Napisano 14 grudnia 2020 22 minuty temu, Michał Stankiewicz napisał: Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). Te lub Bose QC 35 II Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Muszyński #3 Napisano 15 grudnia 2020 Przed chwilą, Michał Stankiewicz napisał: Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). Jak to ? Przecież można je połączyć po kablu. Miałem, ale niestety z ciężkim bólem musiałem zwrócić. Dziwna sprawa, ale nie mogłem sparować bluetootha z moim NADem C368. Z innymi słuchawkami nie ma problemu. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Stankiewicz #4 Napisano 15 grudnia 2020 16 minut temu, Marek Muszyński napisał: Jak to ? Przecież można je połączyć po kablu. Miałem, ale niestety z ciężkim bólem musiałem zwrócić. Dziwna sprawa, ale nie mogłem sparować bluetootha z moim NADem C368. Z innymi słuchawkami nie ma problemu. A to jestem zaskoczony haha, rozmawialem że znajomym który posiada te słuchawki i zrozumiałem z tego co mi powiedział że się nie da - może się po prostu z nim nie dogadałem. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Muszyński #5 Napisano 15 grudnia 2020 Po kablu można na 500 % Bardzo dobre słuchawki, a cena bardzo przyzwoita po wejściu na rynek "czwórek". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Stankiewicz #6 Napisano 15 grudnia 2020 (edytowany) 2 godziny temu, Marek Muszyński napisał: Po kablu można na 500 % Bardzo dobre słuchawki, a cena bardzo przyzwoita po wejściu na rynek "czwórek". A takie pytanie do tych słuchawek czy jak powiedzmy będzie mało baterii a podłącze je przez kabel to zasilanie będzie przez kabel czy dalej z baterii A może warto dołożyć do 4 czy nie ma między nimi jakiegoś przeskoku Edytowano 15 grudnia 2020 przez Michał Stankiewicz Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Muszyński #7 Napisano 15 grudnia 2020 48 minut temu, Michał Stankiewicz napisał: A takie pytanie do tych słuchawek czy jak powiedzmy będzie mało baterii a podłącze je przez kabel to zasilanie będzie przez kabel czy dalej z baterii A może warto dołożyć do 4 czy nie ma między nimi jakiegoś przeskoku Zasilanie będzie przez kabel. W moim przekonaniu bez sensu jest dokladanie prawie 100% do "czwórek". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michał Stankiewicz #8 Napisano 15 grudnia 2020 19 godzin temu, RV1 napisał: Te lub Bose QC 35 II Jest między nimi jakąś znaczącą różnica? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RV1 #9 Napisano 15 grudnia 2020 1 godzinę temu, Michał Stankiewicz napisał: Jest między nimi jakąś znaczącą różnica? Moim zdaniem tak. Dlatego masz dwie opcje Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wojciech Glazewski #10 Napisano 2 stycznia Dnia 14.12.2020 o 22:56, Michał Stankiewicz napisał: Witam, szukam słuchawek które posłużą mi zarówno do grania, rozmów jak i słuchania muzyki. Fajnie by było jakby miały redukcję szumów, nie najgorszy mikrofon, możliwość łączenia bluetooth oraz kablu i gdyby mogły grać z 15 h. Ostatnio znajomy pokazał mi model sony wh1000xm3b, i moje pytanie czy jest coś lepszego w podanej cenie do w/w modelu czy może jednak brać je (brakuje mi w nich możliwości łączenia po kablu ). Mialem ten sam dylemat i wybrałem Denony AH GC30. Gorsze ANC ale muzycznie fajniej dla mnie grały no i dają rade po kablu (zarówno analog jak i cyfra po usb) Teraz kleska urodzaju i mam 2 pary Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach