mkk #76 Napisano 15 stycznia Do icepower potrzebna jest obudowa, gniazda, kabelkologia. Biorąc z modushopu końcówka wychodzi plus minus 2600. Jak masz coś swojego, to oczywiście taniej. Moduły z as oczywiście. @Tenfilip , jak chcesz posłuchać w Krk, odezwij się na priv Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenfilip #77 Napisano 16 stycznia (edytowany) Dnia 15.01.2021 o 19:22, HQ150 napisał: Przecież wygląd tutaj będzie taki jaki sobie zrobisz. To można powiedzieć o każdym wzmaku. Zresztą, ja swoje crowny schowalem do szafy z customowym frontem (MOCNO customowym) i tam się ukrywają:) Edytowano 16 stycznia przez Tenfilip Cos sie wiele razy zrobilo Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HQ150 #78 Napisano 16 stycznia No o sklepowym nie, bo dostajesz to co zaprojektował producent. Jak kupujesz samą gołą elektronikę i sam dorabiasz do niej budę to sytuacja jest inna. Ja też do Crowna XTI dorobiłem klapkę z ciemnej pleksy, żeby przyciemnić wyświetlacz i diody. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tenfilip #79 Napisano 16 stycznia 10 minut temu, HQ150 napisał: No o sklepowym nie, bo dostajesz to co zaprojektował producent. Jak kupujesz samą gołą elektronikę i sam dorabiasz do niej budę to sytuacja jest inna. Ja też do Crowna XTI dorobiłem klapkę z ciemnej pleksy, żeby przyciemnić wyświetlacz i diody. No ja mam obecnie front z chrobotkiem Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach