Kamik91 #1 Napisano 16 grudnia 2020 Siemanko, jeżdżę starą Skodą no i nie mam takich nowości jak Blueetooth (tak wiem, to już standard nie nowość :p). Chcę kupić coś już naprawdę konkretnego, kupiłem wcześniej jakiś "noname" w sklepie stacjonarnym z akcesoriami do samochodów. No i mam dość tracenia łączności, zacinania się, no i brak możliwości rozmawiania przez zestaw głośnomówiący. Mikrofon w transimterze jest tak słaby, że muszę się nachylać. Macie coś do polecenia? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #2 Napisano 17 grudnia 2020 Jeśli masz wejście mini jack to polecam Fiio BTR5, którego sparujesz z telefonem i na pewno nie będzie sytuacji, że utracisz łączność. Zobacz jeszcze czy nie masz Android Auto w Skodzie, w takim przypadku wystarczyłoby połączyć telefon kablem USB i po problemie. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek Muszyński #3 Napisano 17 grudnia 2020 Przed chwilą, Q21 napisał: Jeśli masz wejście mini jack to polecam Fiio BTR5, którego sparujesz z telefonem i na pewno nie będzie sytuacji, że utracisz łączność. Zobacz jeszcze czy nie masz Android Auto w Skodzie, w takim przypadku wystarczyłoby połączyć telefon kablem USB i po problemie. No gdzie, w starej Skodzie Android Auto. Z tym "po problemie" to bym polemizował. Wejdź np. na forum Astra5, to wtedy zobaczysz ile problemów przysparza ten soft. Pomimo, że mam w miarę nowe auto, to ciągle coś się pie......li. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxredaktor #4 Napisano 17 grudnia 2020 (edytowany) Ja w swoim mam MirrorLink, który przestaje już być wspierany (np. przez Samsunga), więc jest jeszcze gorzej. Ale przynajmniej BT działa dobrze. A jeśli chodzi o pytanie Kamika, to na forum hondy, z którego korzystam, spece polecają Parrota, np. MKi9100. Edytowano 17 grudnia 2020 przez maxredaktor Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach