Tymoteusz Miłowanow #1 Napisano 25 grudnia 2020 Dzień. Widziałem, że temat wałkowany już parę razy NO ALE. Rozglądam się za stereo do TV, dodatkowo fajnie żeby się dało odtwarzać CD. Najchętniej z HDMI ARC, żeby nie mnożyć pierdyliarda pilotów, schludnie wyglądające i niewielkie - pomieszczenie ma pewnie łącznie z 40m2, ale sama przestrzeń wokół TV jest dość ograniczona i absolutnie nieustawna. Z wszystkiego co póki co bez słuchania poczytałem, to sprawdzą się dobrze Audio pro A26 do których dołożę CD z wyjściem optycznym i temat jest w zasadzie rozwiązany. Pytanie - czy w podobnej cenie nie da się znaleźć czegoś równie dobrze funkcjonalnego, w miarę nieźle wyglądającego (wiem, że każdy powie że to sprawa drugorzędna, ale niestety psucie efektu drogiego remontu pięknie grającą szkaradą zrobi niedobrze i mi i kobiecie). Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miras23 #2 Napisano 25 grudnia 2020 Jak za 2000 zł chcesz znaleźć alternatywę mając wszystko w jednym? -ciężko... Tym bardziej, że Audiopro daje HDMI...tego dawno nie było w audiofilskim świecie, no bo Szwedzi do tego aspirują...Ewentualnie zostaje Ci mini wieża typu Pianocraft, ale będzie więcej gratów no i bez HDMI. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Top Hi-Fi & Video Design #3 Napisano 25 grudnia 2020 Dla wszystkich zainteresowanych modelami A26 czy też A36. Promocja jest jeszcze aktualna na obydwa modele -spieszcie się tylko bo pomału kurczą się nam stoki. Już wiele z Was przekonało się o tym, jak dobry jest to produkt za nie duże pieniądze. Zapraszamy! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymoteusz Miłowanow #4 Napisano 26 grudnia 2020 tak czy siak w poniedziałek albo wtorek wybieram się na odsłuch do was Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach