tomek4446 #1 Napisano 26 grudnia 2020 (edytowany) Witam , jak wiadomo kolumna centralna to najważniejsza kolumna w zestawie. Obecnie posiadam Dali Grand Vocal / zdjęcie/, porządny , ciężki / 10kg/, trójdrożny, naturalny fornir. . Nie narzekam na dźwięk , kupiłem go do frontów Dali Grand. Ale w związku z tym , że jednak stereo stało się priorytetem , zmieniłem fronty i teraz mam wszystko z innej parafii więc marka centralnego przestała mieć znaczenie. Może znacie jakąś kolumnę centralną wartą uwagi w budżecie do 3k. ? Od jakiegoś czasu przestałem gonić króliczka , to co mam spełnia moje wymagania i zapanowała pustka. A , że trudno jest wykorzenić nałóg pogoni i zmian ,to tak sobie pomyślałem , a co mi tam , zmienię sobie centralny Edytowano 26 grudnia 2020 przez tomek4446 Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
S4Home #2 Napisano 28 grudnia 2020 Klipsch RP 450C ELAC Carina center A z uzywanych Monitor audio C250, albo któryś z serii starszych Gold Tannoy Precision 6C Piotr Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Q21 #3 Napisano 28 grudnia 2020 Jeśli pasuje CI brzmienie to w mojej ocenie nie ma sensu wymieniać centralnego głośnika. Jeśli chciałbyś uzyskać powiew świeżości i uzyskać więcej szczegółów to polecam Monitor Audio Silver C350. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach