Telbi #1 Napisano 2 stycznia Witam wszystkich Mam pytanie odnośnie głośników infinity - jak w temacie. Wczoraj zobaczyłem że moje (chyba 20 letnie) głośnik są kompletnie sparciałe (zawieszenie głośnika w kolumnie). Dotyczy tow zasadzie wszystkich głośników czyli dwie 16 niskotonowe i jeden średni (w sumie 6 głośników). Co robić? Da się to jakoś naprawić? Widziałem zestawy naprawcze i firmy naprawiające takie rzeczy, tylko chyba w Szwajcarii. Czy dać sobie spokój i pogodzić się ze stratą i kupić coś innego (bo nie będzie się opłacało naprawiać). Nowe to jakie? Mam Yamahe RXV-1065. Doradźcie co wyjdzie najlepiej. Wiem że ciężko tak doradzać ale... Może jakieś sugestie? Cokolwiek bo nie wiem co robić. W sumie te głośniki służyły mi 20 lat. Może to ten moment na rozstanie. Podpowiedzcie. Tyły i central to Tannoy Mk1 czy jakoś tak. Jakiś tam sub też jest. Co z tym fantem zrobić? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lysyrafal #2 Napisano 3 stycznia Witam, Na samym początku warto dowiedzieć się ile takie zestawy naprawcze i robocizna kosztują. Jeśli podobało Ci się ich granie i masz do nich sentyment to na portalu OLX jest ich kilka wystawionych. Pozdrawiam! Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach