Michał Góral Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 (edytowany) Witam, Na wstępie napisze, ze jestem laikiem w temacie dlatego proszę o pomoc. Posiadam kolumny Quadrall all craft 4000 i mam amplituner Pionner sx-203RDS, amplituner jest trochę słaby i największa wada jest to, ze nie ma możliwości sterownia z pilota. Czy jestem w stanie dobrać jakiś dobry wzmacniacz za około 500-600 zł ? Bardzo proszę o jakieś opinie i modele warte uwagi. Głównie słucham rocka i metalu Edytowano 3 stycznia 2021 przez Michał Góral Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vione Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Jakikolwiek wzmacniacz stereo będzie najprawdopodobniej lepszy niż ten amplituner. Sam osobiście mam Yamahę z serii AX, którą da się znaleźć używaną w tej cenie. Moim zdaniem oferuje brzmienie jakiego szukasz. Testowałem tylko 2 modele tej serii więc nie dam głowy, że każdy będzie dla Ciebie dobry. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Góral Napisano 3 stycznia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Dziękuje za odpowiedz, a jeszcze pytanie czy YAMAHA RX-V450 jest warta uwagi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vione Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 Tego modelu akurat nie znam, ale miałem Ampli z tej samej serii RX i po wymianie na AX był duży przeskok jakościowy. Ewentualnie jeśli byś chciał bardziej ciepłe i łagodniejsze brzmienie to możesz też poszukać SONY serii ES. Tylko ciężko jest znaleźć zadbany model. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts