patryk.mysiak #1 Napisano 11 stycznia HejNie znalazłem nigdzie na forum - dlatego nowy temat. Czeka mnie przeprowadzka i muszę przewieźć mój sprzęt audio videoTv - mam oryginalne pudło wiem że musi być stać a nie leżeć - proste.Wzmacniacz - mam pudło tutaj problemu nie widzę - byle nie upadł komuś.Kable i inne akcesoria nie ma problemu.Pytanie o kolumny głośnikowe.Jak je przewozić, pudła wyrzucone już dawno, wiadomo że trzeba jakoś zabezpieczyć, ale moje pytanie brzmi jak powinny być ustawione w transporcie? Czy muszą stać, czy mogą leżeć, jeśli leżeć to głośnikami do góry czy na dół? Jak to wygląda jak przewożone są nowe kolumny do sklepu w oryginalnych pudłach - w jakiej pozycji? Za wszystkie informacje i sugestie z góry dziękuję Wysłane z mojego ONEPLUS A6003 przy użyciu Tapatalka Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PPGG_Pilot #2 Napisano 13 stycznia Ja bym owinął solidnie folią bąbelkową żeby się nie poobijały. Czy będą w pionie czy w poziomie to raczej nie istotne, ale ważne żeby nic ciężkiego na nich nie leżało. Pozdrawiam Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach