wentura84 Napisano 3 grudnia 2021 Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) Witam, karty będą przekazywały dźwięk na wzmacniacz Yamaha RX 1067 docelowo (Roksan Caspian MK1) - kolumny podstawkowe jakie mam to Dynaudio Excite X14 ustawione idealnie pod odsłuch, na ciężkich mosiężnych podstawach, w pokoju 14m2. Ciężko teraz jest się doczepić jakoś do dźwięku, z marnej zintegrowanej kart, ale wiem jak grają lepszej jakości karty, dlatego chce zmienić typowo pod odsłuchy audio stereo. Która z wyżej wymienionych kart powinna lepiej się sprawdzić waszym zdaniem? Przyznam, że miałem Asusa Prodigy i bardzo mi ona odpowiadała, w brzmieniu z wzmacniaczem Nad i kolumnami Dynaudio czasami lepiej to brzmiało niż z CD Naima i wieloma innymi. Może macie jakieś swoje typy kart dźwiękowych w cenach do 2000zł. Dodam, że będę podłączać liniowo, przewodami kierunkowymi Tara Labs CD. Edytowano 3 grudnia 2021 przez wentura84 Odpisz, cytując
wentura84 Napisano 7 grudnia 2021 Autor Napisano 7 grudnia 2021 Uruchomiłem odtwarzacz CD Roksan Caspian MK1 i odechciało mi się kupować karty dźwiękowej do komputera. Nie ważne jak ona byłaby wspaniała to prawdopodobnie zagra gorzej . Odpisz, cytując
Recommended Posts