Sylwekwąski Napisano 27 lutego 2023 Napisano 27 lutego 2023 Witam wszystkich Nie mam jeszcze żadnego audio w pokoju a chciał bym czasami posłuchać muzyki z radia lub telefonu a czasami obejrzeć film na tv i cieszyć się w miarę fajnym dźwiękiem ale niestety nie chce wydawać paru tysięcy na złożenie super zestawu Chciał bym wiedzieć czy warto kupić używany amplituner z dobrymi dla niego głośnikami za około 500zl? mam pokój 4x5m jesli warto to czego najlepiej szukać ? Odpisz, cytując
lolekdrugi Napisano 27 lutego 2023 Napisano 27 lutego 2023 14 minut temu, Sylwekwąski napisał: Chciał bym wiedzieć czy warto kupić używany amplituner z dobrymi dla niego głośnikami za około 500zl? mam pokój 4x5m jesli warto to czego najlepiej szukać ? w drugim temacie Ci odpisałem, że w tej cenie będzie to prawie niemożliwe. Odpisz, cytując
Piotr Sonido Napisano 28 lutego 2023 Napisano 28 lutego 2023 Nie bardzo. Chociaż może dostaniesz sprawny Onkyo 606/607 itp Denon 1912, Yamaha 663? Nie wiem co masz na mysli mówiąc. 21 godzin temu, Sylwekwąski napisał: cieszyć się w miarę fajnym dźwiękiem One nie będą miały BT i sieci. Odpisz, cytując
Recommended Posts