Fandiscopolo Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia Pierwszy byl Ambient.Szum wiatru........itp...... Pozniej Techno.Siedzaca na galezi malpa stukajaca patyczakiem w gazal na ktorej siedziala. ''Zaraz potem'' na Ziemie spadl Kraftwerk. A pozniej poszlo z gorki....... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 1 kwietnia Autor Udostępnij Napisano 1 kwietnia @Chyba Miro 84 nie wstydz sie,wrzucaj cos!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 1 kwietnia Udostępnij Napisano 1 kwietnia Kolega może z innej epoki 😃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia Nie jestem wielkim fanem techno, takiego typowego nie lubię. Kojarzy mi się z sieką w stylu Ekwadora, Heaven, i innych podobnych. Ambient techno, minimal techno, to co innego. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiki2010 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia (edytowany) Nie mów że nie byłeś na Love Parade 😃lub Members of Mayday. Edytowano 2 kwietnia przez kiki2010 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia 10 minut temu, kiki2010 napisał: Nie mów że nie byłeś na Love Parade 😃lub Members of Mayday. Nie, nie byłem. Jeśli nachodzi mnie na muzykę techno, może też house, to lubię na przykład takie coś: Fajny ten mantrowy motyw gitarowy pojawiający się w 4:49. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia To może chociaż na "Amsterdam Dance Mission" byłeś? 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 kwietnia Udostępnij Napisano 2 kwietnia (edytowany) Nie, nie jara mnie taki klimat. Zawsze stroniłem od imprez. PS Wolę IDM od techno Edytowano 2 kwietnia przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Na początek wrzucę moje ukochane ACID. Kawałek o wymownym tytule, w dwóch wersjach. Skróconą wklejam ze względu na fajny klip 🙂 Rex The Dog - Musik Hypnotises Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 26 maja Autor Udostępnij Napisano 26 maja Wlasnie mi dudni,buczy i cyka. FLAC https://jkflesh.bandcamp.com/album/new-religions-old-rules Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek Zuk Napisano 30 maja Udostępnij Napisano 30 maja (edytowany) Ja w zeszłym roku byłem pierwszy raz po 12 latach przerwy w Katowickim spodku na Mayday i było naprawdę świetnie... Zwłaszcza set Pan-Pot przypadł mi do gustu. W tym roku też pojadę bo nie dość że świetna zabawa to jeszcze sporo fajnych wspomnień. Jeśli chodzi o techno to Chris Liebning daje radę 😉 Pozdrawiam Edytowano 30 maja przez Darek Zuk 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 3 czerwca Udostępnij Napisano 3 czerwca Trochę minimalu na dobry początek dnia Oliver Deutschmann - Seduced Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 3 czerwca Autor Udostępnij Napisano 3 czerwca https://alexeyvolkovsnts.bandcamp.com/album/the-escalation-ep-scx03 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 23 czerwca Udostępnij Napisano 23 czerwca 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 24 czerwca Autor Udostępnij Napisano 24 czerwca https://400ppmnyc.bandcamp.com/album/fit-for-purpose?label=690401412&tab=artists https://mord.bandcamp.com/album/disciplinary-synthetics-ep https://mord.bandcamp.com/album/nyctophobia-ep https://sntsrecords.bandcamp.com/album/they-have-failed-to-release-us-ep-snts010 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 26 czerwca Udostępnij Napisano 26 czerwca Lubię te nuty. Niby powalona ta ścieżka, nierówna... A w trans moment wciąga. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 9 sierpnia Udostępnij Napisano 9 sierpnia @Fandiscopolo z propozycji, które mi podsyła HATE wyłuskałem perełki, które powinny Ci się spodobać (bo mi bardzo 😁). Gość nosi ksywkę Scøpe, pochodzi z Korei Płd. Z tego, co już przesłuchałem, polecam: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 10 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 10 sierpnia @Profi dzieki za polecajke,jednak za wesole i za duzo cyk,cyk,cyk. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 15 sierpnia Udostępnij Napisano 15 sierpnia (edytowany) Dj Devil, D-devil, Poniżej cały album Edytowano 15 sierpnia przez 1Ender Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 15 sierpnia Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 12 minut temu, 1Ender napisał: Dj Devil, D-devil, Poniżej cały album Ja bym to wrzucil do worka z nazwa Rave. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 września Udostępnij Napisano 25 września Dziś chwila słabości - set w wykonaniu jednego z moich ulubieńców gabber hardcore. Rob Gee, tzn. jego muzyka, towarzyszy mi od wczesnych lat 90-tych i dość mocno ukształtował mój gust w kontekście tej odmiany techno. Podoba mi się ten pozytywnie zakręcony wariat 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 25 września Autor Udostępnij Napisano 25 września Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 września Udostępnij Napisano 25 września @Fandiscopolo Orphx trochę zaniedbałem, ostatnie 2 lata może i więcej nie śledziłem ich dokonań. Tak naprawdę ich styl nie do końca mi leży, zbyt mocno w stronę noise'u. Stworzyli jednak jeden utwór, który zaliczam do swoich "niebezpiecznych", nie dlatego, żeby coś miało się uszkodzić w sprzęcie, tylko ze względu na cholernie uzależniające działanie, taki dźwiękowy narkotyk, przez który jestem w stanie zarwać całą noc. oto 'Aurora' 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 13 października Udostępnij Napisano 13 października Jeszcze ciepła nowość jednego z moich ulubieńców Josh Wink 'A Tension Attention' 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fandiscopolo Napisano 13 października Autor Udostępnij Napisano 13 października U mnie aktualnie to (z tym ze z Qobuz): https://www.discogs.com/release/21379363-JK-Flesh-vs-Gnod-Gnod-JK-Flesh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts