PanKlor Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Partia wydala dekret żeby wyłączyć jego chiński router bo robił zły PR Państwu Środka. Odpisz, cytując
Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @il Dottore pracowałem w fabryce produkującej części do Volvo i Audi. Roboty i ludzie. Tak zwany end check, gdxie przychodzily drzwi, 12 osob na 2. Bo roboty przyszly, proces w miare stabilny i wciaz potrzebowal ludzi. To bylo do Volvo. Audi, podłoga do Etron. Skomplikowane procesy łączenia, tez end check był, każda czesc przez niego przechodziła. Co jakis czas problemy wyskakiwały, trzeba je bylo wychwytywac. W Volvo Gent często bywałem jako inspektor działu jakosci. Pełno robotów i ludzi. Produkcja, zaopatrzenie i dział jakosci. Juz widzę to jakość tych Chińczyków, w procesie bez udziału ludzi. Panowie jak partia tak działa, mackami świat opłata, to może powinniśmy uważać, co piszemy. Tak sobie pomyś😚 Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, tomek4446 napisał: Plac Tiananmen, mówi Ci to coś ? Mówi. Że chińskiej władzy byle majdan nie obali. To nie Ukraina. 2 godziny temu, misiekx napisał: A to z głowy czy z tiktoka Ze szkoły. Kiedyś była taka instytucja. Dziś została z niej tylko nazwa. 4 godziny temu, tomek4446 napisał: 3-5 mln Ujgurów wtrącono do obozów koncentracyjnych, kolejne miliony są wykorzystywane do przymusowej pracy To jest problem Ujgurów, nie mój. Martwmy się o siebie. Miliony Polaków są wykorzystywane do niewolniczej pracy w zagranicznych firmach. Widzisz, co się teraz dzieje w Valeo? 52 minuty temu, misiekx napisał: może śpi. Na zakupach byłem. W polskim sklepie Polonez i w niemieckim Lidlu. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 5 minut temu, il Dottore napisał: Dziś została z niej tylko nazwa Chodziłem chyba jeszcze dawniej do szkoły niż Ty, ale nie przypominam sobie, żeby profesor wspominał coś o tym, że mandaryn musiał zdobyć wykształcenie lepsze i trudniejsze niż dzisiejszy astronauta. Ale fakt, już stary jestem, mogłem zapomnieć. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 51 minut temu Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, misiekx napisał: Ale fakt, już stary jestem, mogłem zapomnieć. Najważniejsze że pamiętasz, jak się system składa. Reszta furda. Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 47 minut temu Napisano 47 minut temu Tak tak... kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów. Typowe zrządzenie starych pierdzieli. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 43 minuty temu Napisano 43 minuty temu 5 minut temu, il Dottore napisał: Najważniejsze że pamiętasz, jak się system składa. Reszta furda Czyli nic merytorycznie, o wykształceniu mandarynów i astronautów z tiktoka🤣. Tak jak te fury z 4s do 100km/h za pół darmo. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 39 minut temu Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, misiekx napisał: nic merytorycznie, o wykształceniu mandarynów Jezu, masz internet, masz książki, poczytaj sobie. No sorry ale nie jest moim obowiązkiem edukacja kogokolwiek poza własnymi dziećmi. 4 minuty temu, misiekx napisał: astronautów z tiktoka A propos TikToka - na tym tiktoru w Europie i w USA jest totalny zalew najgorszego gufna. A wiesz co jest na chińskim tiktoku? Głównie poradnictwo: zrób to sam, makijaże itp. Coś pożytecznego. Taka różnica. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 30 minut temu Napisano 30 minut temu Piszesz co ci ślina na język przyniesie, tak pod swoje widzimisię, a że 90% to bzdety to 🤣. Bez zastanowienia, bez chwili refleksji. Tak czasami myślę, że nie masz przyjaciół czy nawet kolegów i piszesz z nudów. Na obczyźnie ciężko, trzeba jakoś czas wypełnić 🤣🤣🤣. Nie musisz odp. 1 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 25 minut temu Napisano 25 minut temu 醫生,夠了!你看起來不像醫生,倒像個特殊病人。盡快回四川去吧! 1 Odpisz, cytując
PanKlor Napisano 13 minut temu Napisano 13 minut temu 25 minut temu, il Dottore napisał: A propos TikToka - na tym tiktoru w Europie i w USA jest totalny zalew najgorszego gufna. Wiesz, ze algorytmy podpowiadają akurat taki content jaki pasuje do profilu użytkownika? 🤣 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts