terracan1929 Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia Coś się pokaszaniło. Od kilku dni w nowych tematach wskazania ilości odsłon wynoszą "0". I to pomimo tego, że pojawiają w nich się kolejne komentarze 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 26 kwietnia Udostępnij Napisano 26 kwietnia U innych np. U mnie też braki pomimo iz "ruch" na forum wystepuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia W tym temacie 0 wyświetleń , gdybyście nie napisali to bym nawet nie wiedział że tutaj coś jest pisane Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia Ja nie dostaję powiadomień o wpisach w tematach , które obserwuję Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 27 kwietnia Udostępnij Napisano 27 kwietnia Niestety coś się w tym tygodniu sypnęło z licznikiem i powiadomieniami, więcej będziemy wiedzieli po tym weekendzie - dziś i jutro raczej nic się nie zmieni. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia Cześć, jeśli chodzi o powiadomienia, to dajcie znać, czy nastąpiła poprawa. Według moich danych powinna. Problem liczników zgłosiłam. Pozdrawiam serdecznie, Ola Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 kwietnia Udostępnij Napisano 29 kwietnia U mnie powiadomienia działają, ale tylko te od czasu usterki, wczesniejsze z tematów ktore obserwowalem juz nie ale to nie problem tylko informacja ogólna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 9 maja Udostępnij Napisano 9 maja Dnia 29.04.2024 o 14:55, Chyba Miro 84 napisał: U mnie powiadomienia działają, ale tylko te od czasu usterki, wczesniejsze z tematów ktore obserwowalem juz nie Niestety ten stan trwa dalej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Właśnie trwa inwazja powiadomień 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts