Jacus1964 Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja (edytowany) CD Yamaha s -1000.Czy warto go mieć. I z jakiego powodu tak. Albo z jakiego powodu nie. Podoba mi się jego wygląd. Ale nie wygląd odtwarza CD. Dziękuję za pomoc. Edytowano 14 maja przez Jacus1964 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaldekA Napisano 14 maja Udostępnij Napisano 14 maja Cześć. Wygląda jak większość systemowych klocków. Jeżeli masz wzmacniacz albo amplituner Yamahy to na pewno przypasuje. Oprócz zwykłych CD odtwarza też SACD. Co do grania to trzeba by go posłuchać na znanej ci płycie. No i kwestia za ile? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terracan1929 Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Mam go. Kupiłem używkę. Dobre granie, świetna budowa i jeszcze lepsza praca napędu szuflady Dużą zaletą w przypadku używek jest fakt dostępności za ok 500 zł nowych kompletnych napędów z laserem. Ostatnio trafiłem jeszcze na nowy egzemplarz, z wysyłką z Niemiec za 1069 Euro. Dziwne, teraz widzę, że w innym wątku piszesz (wczoraj rano), że już go kupiłeś.... ?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Top Hi-Fi & Video Design Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja 22 godziny temu, Jacus1964 napisał: CD Yamaha s -1000.Czy warto go mieć. I z jakiego powodu tak. Albo z jakiego powodu nie. Podoba mi się jego wygląd. Ale nie wygląd odtwarza CD. Dziękuję za pomoc. Zdecydowanie warto. Dobrze trzymają wartość, świetna praca napędu. Barwa dźwięku zadowoli nie jednego audiofila. Szukać wyłącznie w dobrym stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Dobry model. Co prawda zdarzały się awarie. Ale jak zostało wcześniej wspomniane to solidny model z dostępnymi częściami. Oczywiscie to kwestia ceny. Brzmi dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacus1964 Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja 9 godzin temu, terracan1929 napisał: Mam go. Kupiłem używkę. Dobre granie, świetna budowa i jeszcze lepsza praca napędu szuflady Dużą zaletą w przypadku używek jest fakt dostępności za ok 500 zł nowych kompletnych napędów z laserem. Ostatnio trafiłem jeszcze na nowy egzemplarz, z wysyłką z Niemiec za 1069 Euro. Dziwne, teraz widzę, że w innym wątku piszesz (wczoraj rano), że już go kupiłeś.... ?? Tak mam ,ale kupiłem bez żadnej info o ludzi. Teraz porostu pytam , jakie ma wady i zalety. Napaliłem się i kupiłem. jeśli chodzi o jakość dźwięku,jest super 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Sprawdź czy czyta wszystkie płyty, mój niegdysiejszy cd-s2100 bywał kapryśny. Nie czytał z definicji płyt CD z dołączonymi zdjęciami, teledyskami. Co niektórych zwykłych płyt cd w idealnym stanie też nie, poprostu wysuwał tackę, wyświetlał "Unknown disc" i już. Na szczęście czytał wszystkie hybrydowe wydania Sacd/CD, przejście pomiędzy warstwami CD a Sacd trwało około 1,5 do 2 sekund. No i był cichy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacus1964 Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja Sprawdziłem. Czyta wszystko. Dziś kupiłem pierwszą hybrydę. Jest jest spora różnica,ale nie porażająca. I dziś dokupiłem wzmacniacz do kompletu. As1000 razem naprawdę dobrze to brzmi. W końcu znalazłem coś fajnego do mojego ucha. Do tego mam tannoy tx6f . Jestem zadowolony. Cud miód;)) 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano 15 maja Udostępnij Napisano 15 maja Gratulacje, baw się dobrze ciesząc się muzyką. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacus1964 Napisano 15 maja Autor Udostępnij Napisano 15 maja Dziękuję:)) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts