matii54 Napisano 17 czerwca Udostępnij Napisano 17 czerwca Witam, stoję przed wyborem tego soundbara i mam takie pytanie, czy ktoś miał z nim styczność i cos mi powie czy warto czy nie 😅 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeklbn Napisano 18 czerwca Udostępnij Napisano 18 czerwca Kup, sprawdź u siebie, jak się nie spodoba do odeślesz. Podejrzewam, że ani lepszy ani gorszy od konkurencji w tej półce cenowej. To jest soudbar, nie wiem, jakiego dźwięku sie po tej kategorii produktów spodziewasz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 19 czerwca Udostępnij Napisano 19 czerwca Z tego co pojawiają się tematy o tych soundbarach to raczej jakieś problemy. To albo tamto sięnie komunikuje albo jakies złącze nie gra. Przestudiuj forum. Denon S670 + Cantom Movie zagra lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts