Brain-Dead Napisano 9 października 2024 Napisano 9 października 2024 (edytowany) Dzień dobry , pierwszy raz będę kupował zestaw stereo do mojego tv. Jestem laikiem , przeglądałem różne tematy , w oko wpadły mi kolumny aktywne Monitor Reference 5A . 2 sztuki są obecnie w RTV w cenie 2200 zł. Czy warto się nimi zainteresować czy może rozważyć inne opcje? 80 procent to filmy , 20 procent muzyka Spotify Edytowano 9 października 2024 przez Brain-Dead Odpisz, cytując
Q21 Napisano 9 października 2024 Napisano 9 października 2024 Cześć Na pewno warto je rozważyć i sprawdzić na własne uszy Jako kontra warto sprawdzić Argon Audio Forte A55 MK2, też bardzo ciekawe kolumny, grające żywym, lekko ocieplonym dźwiękiem. Co prawda droższe, ale o cenie zawsze można porozmawiać Odpisz, cytując
Brain-Dead Napisano 9 października 2024 Autor Napisano 9 października 2024 55 minut temu, Q21 napisał: Cześć Na pewno warto je rozważyć i sprawdzić na własne uszy Jako kontra warto sprawdzić Argon Audio Forte A55 MK2, też bardzo ciekawe kolumny, grające żywym, lekko ocieplonym dźwiękiem. Co prawda droższe, ale o cenie zawsze można porozmawiać No właśnie chciałem się zmieścić w budżecie do 2.5 tys , dlatego chyba zdecyduje się konkretnie na ten model magnata. Rozumiem że taki zestaw podłącze bezpośrednio kablem HDMI , prawda? Odpisz, cytując
Recommended Posts