Marek333 Napisano Czwartek o 11:49 Udostępnij Napisano Czwartek o 11:49 Audiovector QR5 - 2szt kolumny, na gwarancji do XI 2028r. Szanowni Państwo Oferuję do sprzedaży w perfekcyjnych stanie komplet 2 kolumn AUDIOVECTOR QR5 ze szpilkami i wszystkimi dokumentami zakupu i gwarancji. Plik ZIP na moi serwerze - z kilkudziesięcioma zdjęciami kolumn Audiovector QR5 - Gwarancja 5 Letnia, upłynął z niej 1 rok Link do kilkudziesięciu zzipowanych fotek real z domu - gofile.me/4oQ1J/056GYHYjH Kolumny użytkuję z pomieszczeniu bardzo czystym, nienarażonym na kurz lub inną temperaturę niż temperatury pokojowej. Pracowały zawsze w zakresie mocy ok 30-50%, z wysokiej jakości wzmacniaczem HEGEL H390. Nigdy nic w nich nie było uszkodzone, nigdy nie były oddawane do serwisu lub naprawiane. Są w 100% pełnowartościowe bez żadnej najmniejszej usterki ani zadrapania. Od strony "estetycznej" nie mają żadnych zarysowań, uszkodzeń czy uszczerbków - wyglądają tak jak w salonie audio. Nabyłem je w polskim autoryzowanym salonie audio w XI 2023 . Posiadam dokumenty imienne na siebie zakupu, wszystkie papiery, instrukcję gwarancję 5-letnią Na kolumny jest jeszcze gwarancja do -. XI 2028 r. Zdjęcia są realne sprzedawanych kolumn z mojego domu. UWAGA - Ważne !!! Szpilki oryginalne dokładam cały komplet, nie ma ich na zdjęciu mam w woreczku z instrukcją obsługi. Nie dokładam do sprzedawanych kolumn stopek ISO-Acoustics GAIA widocznych na zdjęciach - są jedynie poglądowo po prostu przełożyłem je do nowo zakupionych droższych innej firmy zostawiam sobie. Reasumując sprzedaję kolumny tak JAK ORYGINALNY KOMPLET posiadające szpilki Audiovectora a nie stopki ze zdjęć z gumkami ISO, Odbiór własnym transportem - mieszkam na Bielanach w Warszawie -płatność gotówką lub przelewem na miejscu po obejrzeniu podłączeniu. Możliwość wysyłki kurierem DHL na mój koszt z ubezpieczeniem - gratis ale wymagana wcześniej przedpłata. Polecam jednak odbiór własny aby Nabywca mógł sprawdzić że wszystko jest idealnie w porządku. Z wyrazami szacunku Marek PS. Potencjalny Nabywca, jestem głęboko przekonany, będzie bardzo ! zadowolony z tego nabytku. 🙂 bo grają przepięknie, bardzo dynamicznie i czysto, bez męczących sybilantów - bardzo naturalnie. Dane techniczne ZASTOSOWANIE Kolumna podłogowa EFEKTYWNOŚĆ 91 dB PASMO PRZENOSZENIA 25 – 45 000 Hz IMPEDANCJA NOMINALNA 4 ohm CZĘSTOTLIWOŚĆ PODZIAŁU 400/3000 MOC 280W WYMIARY 105,7 x 21 x 27 cm MASA 22,9 kg Strona producenta kolumn - https://audiovector.com Kontakt do mnie w sprawie kolumn - email : polandia7 (małpka) gmail.com Miłego dnia. 🙂 . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek. Ch Napisano Czwartek o 12:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 12:04 moze jakas cene podasz bo nic tu widze chyba ze przeoczylem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts