szala18 Napisano Piątek o 09:55 Udostępnij Napisano Piątek o 09:55 Hej wszystkim, wkońcu przyszedł czas by do mojego zestawu yamaha v6a + heco aurora 700 + 300 + center dołożyć subwoofer. Sub 100% do kina. Chciałem zapytać Was o opinie nt. Klipsch RP-1000 SW lub Klipsch SPL - 120, ewentualnie Heco Aurora Sub 30A (tylko widzę ma mniejszą moc). Salon mam ok. 40m2 - wiem duża powierzchnia a subiki chyba malutkie jak na taki metraż ? (no ale budżet ;/) lub coś innego sensownego do kina ? SVS 1000 PB niestety za drogi. ps. liczę również na jakieś dobre wyceny sklepów które tu zaglądają q21 (od Was mam cały zestaw heco i yamahe :)), HiFi, S4 Home, RMS i inni Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano Piątek o 16:03 Udostępnij Napisano Piątek o 16:03 Zdecydowanie szedłbym w RP-1000SW lub RP-1200SW Napisz do nas na PW, przygotujemy fajną wycenę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelarz01 Napisano Piątek o 22:49 Udostępnij Napisano Piątek o 22:49 (edytowany) 6 godzin temu, Q21 napisał: RP-1200SW ❤️❤️❤️ Edytowano Piątek o 22:51 przez modelarz01 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 2 godziny temu Udostępnij Napisano 2 godziny temu Jeśli 100% kina to wez 1000 albo 1200. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salon Planeta Dźwięku Napisano 12 minut temu Udostępnij Napisano 12 minut temu Jeśli będziesz w stanie udźwignąć budżet na 1200 to nie ma się nad czym zastanawiać. Gdybyś chciał porównać oferty to jesteśmy do dyspozycji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts