Metox Napisano 3 marca Napisano 3 marca Cześć. Forum mi pomogło dwa - trzy lata temu, mam nadzieje, ze i teraz mi pomoże. Otóż mam zestaw Monitor Audio Silver 100 i Marantz pm7000n i chciałbym go uzupełnić o dolne rejestry. Ostatnimi czasy proporcje mi się zmieniły i obecnie bym powiedział {Filmy 50/50 Muzyka}. Mój salon to ok.35m z aneksem kuchennym. Potrzebowałbym suba na tyle uniwersalnego co w muzyce bas byłby zróżnicowany, ale też w filmie choć trochę go poczuć i być zadowolonym. Zakładany budżet to ok. 4000, ale coś tam mógłbym dorzucić jeżeli faktycznie coś ma zmieść resztę konkurencji Co mi wpadło w oko, SVS SB 1000 Pro Rel HT1205 mk2 JL aDominion d110 ew. jeszcze dorzuciłbym troche kadki do SVS SB2000 pro, tylko czy warto względem powyższych propozycji? Odpisz, cytując
Q21 Napisano 3 marca Napisano 3 marca Cześć Jak już pisałem na grupach na FB, tu każdy wybór będzie fajny REL wypada podobnie z SB-2000 Pro moim zdaniem, gdy ten drugi jest lepszy w muzyce kosztem możliwości w filmach W razie czego zapraszam do kontaktu i na wycenę Podziałamy też z odsłuchem Odpisz, cytując
Recommended Posts