Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano

Cześć. Chciałbym zmienić swoje kino domowe i tak od dłuższego czasu czytam i czytam posty na forum i im więcej czytam tym mniej wiem. Totalna masakra :).

Mam w tej chwili od około 15 lat sprzęt w konfiguracji 5.1. Amplituner Harman Kardon  AVR 146 oraz głośniki Yamo S606  (2 kolumny podłodowe, centralny, subwoofer oraz  2 głośniki tylne wiszące).

Salon ma około 25m2. I chciałbym zmienić ten sprzęt, który ma służyć do oglądania filmów jak i słuchania muzyki. Zależy mi w dalszym ciągu na 5.1 aczkolwiek z możliwością rozbudowy do Dolby Atmos. Atmos początkowo z głośnikami kolumnowymi a w przyszłości podczas remontu rozbudowa do głośników sufitowych. Budżet myślę około 7-8 tys. + - . Czy jest szansa coś w tych pieniążkach w miarę fajnego złożyć? Dlatego proszę pomoc i z góry bardzo dziękuję za pomoc.

Napisano
19 godzin temu, dyziunio napisał:

Cześć. Chciałbym zmienić swoje kino domowe i tak od dłuższego czasu czytam i czytam posty na forum i im więcej czytam tym mniej wiem. Totalna masakra :).

wiem pisałem o tym poradnik chyba z 7 lat temu :)

Mam w tej chwili od około 15 lat sprzęt w konfiguracji 5.1. Amplituner Harman Kardon  AVR 146 oraz głośniki Yamo S606  (2 kolumny podłodowe, centralny, subwoofer oraz  2 głośniki tylne wiszące).

Jamo przez "J"

I to sa słabe kolumny, bardzo

Budżet myślę około 7-8 tys. + - . Czy jest szansa coś w tych pieniążkach w miarę fajnego złożyć? Dlatego proszę pomoc i z góry bardzo dziękuję za pomoc.

nowy czy używany?

Napisano
1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

Jamo przez "J"

Tak "J" - literówka

1 godzinę temu, Piotr Sonido napisał:

nowy czy używany?

Skłaniałbym się raczej w stronę nowego.