Skocz do zawartości

Przeszukaj forum

Pokazywanie wyników dla tagów 'pioneer bdp-440'.

  • Szukaj wg tagów

    Wpisz tagi, oddzielając przecinkami.
  • Szukaj wg autora

Typ zawartości


Forum

  • AUDIO
    • Stereo
    • Kino Domowe
    • Technika lampowa i analogowa
    • Kluby - Sprzęt znanych marek
    • Audiofile dyskutują
    • Nasze testy
    • Niezbędne audiofilskie dodatki, czyli kable i inne akcesoria
    • Słuchawki i wzmacniacze słuchawkowe
    • Akustyka
    • PC-Audio / iPhone / iPod / głośniki bezprzewodowe / DJ i nagłośnienie imprez
    • Od radio do audio w samochodzie
    • DIY, czyli Do It Yourself oraz serwis i modyfikacje sprzętu
    • Artykuły
    • Co się dzieje na mieście, czyli prezentacje sprzętu audio
  • MUZYKA i FILM
    • Koncerty na żywo, audycje radiowe i telewizyjne
    • (Najczęściej) dobre realizacje i nagrania
    • Gatunki muzyczne
    • Wykonawcy
    • Refleksje melomana
    • Dobre kino, czyli co oglądają audiofile
  • GIEŁDA
    • Kupię
    • Sprzedam
    • Zamienię/Inne
  • KOMENTARZE, OPINIE
    • Nic o nas bez Was
    • Rozmowy (nie)kontrolowane

Szukaj wyników w...

Znajdź wyniki...


Data utworzenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Ostatnia aktualizacja

  • Rozpocznij

    Koniec


Filtruj po ilości...

Data dołączenia

  • Rozpocznij

    Koniec


Grupa


O mnie


Lokalizacja

Znaleziono 1 wynik

  1. Witam. Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem amplitunera ONKYO TX-RZ810. Wszystko pięknie ale...po ściągnięciu nowego oprogramowania (chociaż nie odrazu) kiedy włączyłem odtwarzacz Bluray (Pioneer BDP-440) zauważyłem brak dzwięku, przez pierwsze dni wszystko było ok, DTS HD MAster itp. Pierwsze co pomyślałem to może kabel HDMI, zmieniłem i nic, nadal brak dzwięku. W tym amplitunerze pierwsze trzy HDMI są oznaczone jako HDCP 2.2, więc spróbowałem podłączyć odtwarzacz pod inne wejście HDMI, takie bez protokołu HDCP i wszystko działa. Dodam tylko jeszcze, że pod pozostałe dwa wejścia (te HDCP 2.2) podłączone jest PS4 i Tuner N TV i wszystko działa pięknie. Dzisiaj jeszcze podłączyłem dodatkowo inny odtwarzacz Bluray Sony pdb s185 i jest ta sama sytuacja. Dręczy mnie pytanie, czy poprostu tak jest, że przez ten protokół HDCP 2.2 nie działa mi dzwięk przy odtwarzaczu Bluray ponieważ np nie spełnia jakiś norm zabezpieczeń czy coś się stało z nowym apmlitunerem. Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem?
×
×
  • Utwórz nowe...