Dvois Napisano Czwartek o 19:51 Napisano Czwartek o 19:51 Cześć, jakie polecicie słuchawki do około 400 zł douszne lub dokanałowe. Nie jestem audiofilem, 😅 słuchawek używam do słuchania głównie audiobooków, rzadziej do słuchania muzyki na siłowni. Na razie myślałem nad JBL Tune Beam 2. Natomiast wolałbym usłyszeć propozycję osób, które się na tym znają, chyba że przy tej kwocie nie ma to aż tak dużego znaczenia, co kupię. Odpisz, cytując
il Dottore Napisano 18 godzin temu Napisano 18 godzin temu (edytowany) Dnia 24.07.2025 o 20:51, Dvois napisał: Cześć, jakie polecicie słuchawki do około 400 zł douszne lub dokanałowe. Ale na kablu czy bez? Problem wcale nie jest śmieszny. Ja rozumiem, że słuchawki nie do muzyki Hi-Res, tylko do audiobooków (zwykle to MP3, nawet 64, jeśli 320 to już wypas), ale to wcale nie znaczy, że przez to wymagania mogą być obniżone. Ludzki głos musi być odtwarzany naturalnie, czyli słuchawki muszą być dobre na średnicy. Zatem JBL odpadają. Wielu brytyjskich producentów kolumn głośnikowych testuje swoje głośniki właśnie na nagraniach ludzkiego głosu, nie tylko na muzyce. No to na kablu czy bez? Edytowano 18 godzin temu przez il Dottore Odpisz, cytując
Recommended Posts