bartleby Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Chcę kupić kabel Mogami 2549 na XLRy, ale odkąd zobaczyłem ile ich jest na Aliexpress, boję się kupować na Allegro. Gdzie kupujecie pewne kable na metry? Odpisz, cytując
cymes Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu https://mogami.pl/22-gdzie-kupic 2 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 11 godzin temu Autor Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, cymes napisał: https://mogami.pl/22-gdzie-kupic No tak, logiczne... 🤦♂️ Dzięki. Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu 9 godzin temu, bartleby napisał: No tak, logiczne... 🤦♂️ Dzięki. Wszystkie sygnałowe kable kupuję i konfekcjonuję u pana Lecha z Radomia (Almatech). Tanio szybko i fachowo. Przy okazji doradzi, nie wciskając kitu i najdroższych rozwiązań. Niestety nie robi głośnikowych. XLR robiłem u niego na kablu 2534 i wtykach Neutrik (7,5m). Trudno o lepszy wybór niż Mogami, jak nie chcemy mieć kabli droższych niż sam sprzęt. W zasadzie przeszedłem na ich kable w całym systemie. Został mi jeszcze jeden innej firmy ale w sumie nic do niego nie mam 😎, więc może zostać...😁 Odpisz, cytując
cymes Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 7 minut temu, BlaBla napisał: Trudno o lepszy wybór niż Mogami, jak nie chcemy mieć kabli droższych niż sam sprzęt Porównywałeś z Canare, Sommer, Klotz ? Edytowano 1 godzinę temu przez cymes Odpisz, cytując
BlaBla Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu XLR Mogami porównywałem z Kimber Tonik, Monkey jakieś, które za metr kosztowały dwa razy więcej niż 7,5m Mogami . Natomiast RCA (też na przewodzie 2534) do Ricable Primus, WW Solstice 10, oczywiście zawsze do porównania są też Melodiki 😉, które czasem się sprawdzają ale akurat nie u mnie. A Klotza nigdy nie miałem choć wiele dobrego słyszałem, że ludzka cena i po prostu normalne, czyli "nicnierobiące" poza przesłaniem sygnału. Niczego więcej od kabla nie oczekuję. Zresztą od reszty sprzętu też 😏 Odpisz, cytując
bartleby Napisano 26 minut temu Autor Napisano 26 minut temu 1 godzinę temu, BlaBla napisał: Wszystkie sygnałowe kable kupuję i konfekcjonuję u pana Lecha z Radomia (Almatech). Tanio szybko i fachowo. Przy okazji doradzi, nie wciskając kitu i najdroższych rozwiązań. Niestety nie robi głośnikowych. XLR robiłem u niego na kablu 2534 i wtykach Neutrik (7,5m). Trudno o lepszy wybór niż Mogami, jak nie chcemy mieć kabli droższych niż sam sprzęt. W zasadzie przeszedłem na ich kable w całym systemie. Został mi jeszcze jeden innej firmy ale w sumie nic do niego nie mam 😎, więc może zostać...😁 Ja lubię sobie polutować. Neutriki już kupione, ale będę starał się zaprojektować i wydrukować do nich 2 'krótkie dupki', żeby zaoszczędzić trochę miejsca za daciem. 1 godzinę temu, cymes napisał: Porównywałeś z Canare, Sommer, Klotz ? A ja jeszcze trochę walczę z myślami - 2549 Mogami czy Canare Star Quad L-4E6S. Niepotrzebnie czytałem porównania, bo na 5m XLR na bank jest równe 0 różnicy. 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts