gadek80 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Witam Obecnie posiadam słuchawki Audio-Technica m50xbt2 jestem z nich zadowolony. Dokanałowe mam Edifier X3s. Różnica w dźwięku między nimi jest znaczna i dlatego szukam czegoś dokanałowego. Jakie słuchawki grające również tak dobrze szczegółowo jak moje AT polecicie? Lubię wyraźny dźwięk np. blach perkusyjnych. Kwota 500-700 zł, z kodekiem LDAC lub aptX/aptX HD, dokanałowe, bo raczej tylko w dokanałowych mogę osiągnąć bardziej szczegółowy dźwięk. ANC będzie na plus, aczkolwiek nie jest konieczne. Dziękuję za pomoc Odpisz, cytując
bramowicz1 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Polecam Philips Fidelio T1. Jest też T2 ale mają już mniejsze przetworniki i moim zdaniem gorsze wykonanie. T1 dostaniesz jeszcze w dobrej cenie bo nawet za 400 zł. A posiada LDAC (APTX odpuść sobie jeśli zależy ci na lepszej jakości dźwięku) ANC i oczywiście Hi-Res. Ja świadomnie wybrałem właśnie ten niższy model. Wykonanie pierwsza klasa. To nie jest jakaś tam plastikowa obudowa tylko metal wykończony szczotkowanym aluminium i skórą Muirhead. A dźwięk jest czysty i mocny. Jako użytkownik szczerze polecam. Philips Fidelio T1 Odpisz, cytując
Recommended Posts