imiol Napisano 6 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2009 Witam, jestem nowy na forum i mam pytanie. Jestem na kupnie nowych głośników samochodowych do Toyoty Coroli, kupuje tylko dlatego że w starych membrana roztargała się. Nie jestem fachowcem i chce kupić jakieś tanie głośniki byle były lepsze niż obecne. Mam do wyboru 5 prosze o fachową radę. Czy one się czymś różnią? Interesuje mnie w miarę fajny dzwięk i jakiś przyjemny basik. Wiem że za takie pieniądze to nie oczekuje cudów ale może jeden z tych modeli jest lepszy od drugiego czymś 1. SONY XS-F1731 2. BLAUPUNKT GTx 6623. BLAUPUNKT GTx 1724. Pioneer TS-G 1701i5. PIONEER TS-G1702i6. Pioneer TS-E 17757. PIONEER Ts - E1680Proszę o jakieś opinie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 12 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2009 Witamy;napisz przede wszystkim jaki chcesz rodzaj głośników, pod co je chcesz podpiąć co w ogole masz w samochodzie (radio ? wzmacniacz ? ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts