retsze Napisano 20 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 20 czerwca 2009 WitamZakupilem po okazynej cenie pare kolumn KLH model twenty three. Glosniki są do wymiany dlatego prosilbym o podanie waszych propozycji jakie modele glosnikow beda dobre.Wymiary kolumn to: 37x64x28,5 cm, 2 drozne. Litraz to okolo 47 - 48 litrow. Srednice otworow glosnika niskotonowego 25 cm (!), wysokotonowego 11 cm (!).Interesuja mnie konkretne modele glosnikow wraz z zwrotnicami. Budzet jaki na to przeznacze to ok. 200 zł.Naglosnienie przeznaczone do odsluchu w domu, muzyka kazdego rodzaju (d'n'b, rock, klubowa, klasyczna) zalezy mi na nisko schodzacym i przyjemnym basie dlatego w gre wchodzi przerobienie kolumn na BR i ewentualne wyciszenie, oczywisice chce zachowac srednie tony (m.in. do gitarowego brzmienia) dlatego nie moze to byc glosnik typowo niskotonowy przeznaczony do subuferow. Mysle ze znajdzie sie ktos kto bedzie w stanie mi pomoc pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glaus Napisano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 2 sierpnia 2009 Myślę, że prościej będzie zrobić wszystko od początku.Do tego co piszesz najlepiej byłoby kupić oryginalne głośniki.PozdrawiamP.S. Zdaje mi się, że na elce widziałem podobny temat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts