Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
witam

Planauje zakup sluchawek nausznych ktore maja glownie sluzyc do sluchania muzyki rockowej z laptopa lub ipoda.

Jezeli chodzi o marke to ma byc Sennheiser lub Denon.

Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408 zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301 wiem ze jest to dosyc duza rozbieznosc w cenie jak i parametrach zalezy mi na dobrej dynamice i wyrazistych niskich tonach.
Napisano
Cytat

Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408
zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301

Sam jestem na etapie poszukiwania słuchawek i im więcej poszukuję i czytam tym mniej wiem icon_twisted.gif

Jeżeli może Ci to pomóc, to zerknij na zestawienie rekomendowanych słuchawek różnych typów, które udało mi się wyszperac na amerykańskim forum
dyskusyjnym (forum dotyczy wyłącznie słuchawek!):

www.head-fi.org

Słuchawki podzielone zostały według przedziałów cenowych oraz typów ( "douszne" , otwarte, zamknięte)
Dodatkowo przy każdych słuchawkach jest oznaczenie (0,1,2,3) określający koniecznośc zastosowania specjalnego wzmacniacza słuchawkowego.

Mam nadzięję że to zestawienie Ci pomoże dokonac wyboru - powodzenia!
Napisano
Cytat

Cytat

Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408
zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301

Sam jestem na etapie poszukiwania słuchawek i im więcej poszukuję i czytam tym mniej wiem icon_twisted.gif

Jeżeli może Ci to pomóc, to zerknij na zestawienie rekomendowanych słuchawek różnych typów, które udało mi się wyszperac na amerykańskim forum
dyskusyjnym (forum dotyczy wyłącznie słuchawek!):

www.head-fi.org

Słuchawki podzielone zostały według przedziałów cenowych oraz typów ( "douszne" , otwarte, zamknięte)
Dodatkowo przy każdych słuchawkach jest oznaczenie (0,1,2,3) określający koniecznośc zastosowania specjalnego wzmacniacza słuchawkowego.

Mam nadzięję że to zestawienie Ci pomoże dokonac wyboru - powodzenia!

dzieki, ja tez mam ten sam problem, teraz zastanawiam sie nad Creative Aurvana Live i k518dj i powiem ze nie jestem zdecydowany do konca ale chyba wybiore CAL, chociaz nie wiem jak jest z niskimi tonami w creative