arkie Napisano 25 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2009 witamPlanauje zakup sluchawek nausznych ktore maja glownie sluzyc do sluchania muzyki rockowej z laptopa lub ipoda.Jezeli chodzi o marke to ma byc Sennheiser lub Denon.Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408 zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301 wiem ze jest to dosyc duza rozbieznosc w cenie jak i parametrach zalezy mi na dobrej dynamice i wyrazistych niskich tonach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oktagon Napisano 26 czerwca 2009 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2009 Cytat Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408 zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301 Sam jestem na etapie poszukiwania słuchawek i im więcej poszukuję i czytam tym mniej wiem Jeżeli może Ci to pomóc, to zerknij na zestawienie rekomendowanych słuchawek różnych typów, które udało mi się wyszperac na amerykańskim forumdyskusyjnym (forum dotyczy wyłącznie słuchawek!):www.head-fi.orgSłuchawki podzielone zostały według przedziałów cenowych oraz typów ( "douszne" , otwarte, zamknięte)Dodatkowo przy każdych słuchawkach jest oznaczenie (0,1,2,3) określający koniecznośc zastosowania specjalnego wzmacniacza słuchawkowego.Mam nadzięję że to zestawienie Ci pomoże dokonac wyboru - powodzenia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkie Napisano 26 czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 26 czerwca 2009 Cytat Cytat Oto lista modeli Sennheisera ktore mnie interesuja : HD 202, HD 215, HD 205, HD 415, HD 465, HD 457, HD 408 zastanawiam sie jeszcze nad denonem AH-D301 Sam jestem na etapie poszukiwania słuchawek i im więcej poszukuję i czytam tym mniej wiem Jeżeli może Ci to pomóc, to zerknij na zestawienie rekomendowanych słuchawek różnych typów, które udało mi się wyszperac na amerykańskim forumdyskusyjnym (forum dotyczy wyłącznie słuchawek!):www.head-fi.orgSłuchawki podzielone zostały według przedziałów cenowych oraz typów ( "douszne" , otwarte, zamknięte)Dodatkowo przy każdych słuchawkach jest oznaczenie (0,1,2,3) określający koniecznośc zastosowania specjalnego wzmacniacza słuchawkowego.Mam nadzięję że to zestawienie Ci pomoże dokonac wyboru - powodzenia! dzieki, ja tez mam ten sam problem, teraz zastanawiam sie nad Creative Aurvana Live i k518dj i powiem ze nie jestem zdecydowany do konca ale chyba wybiore CAL, chociaz nie wiem jak jest z niskimi tonami w creative Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts