Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

próbowałem szukać podobnych tematów, ale nic ciekawego nie znalazłem. Interesują mnie słuchawki nauszne do grania na klawiszach, a konkretnie na Yamaszce P-85 lub Korgu SP-250 (w przyszłym tygodniu mam zamiar kupić zarówno klawisze jak i słuchawki).

Nie mam większego pojęcia o tego typu słuchawkach, jak dotąd słuchałem sobie muzyki na Creativie EP-630, czyli tanich, przebasowionych dokanałówkach. Tym razem jednak mam do wydania 300-400 zł i chcę możliwie dobrej jakości dźwięku do gry. Miałem okazję dotąd przetestować Senki HD555 i są fajne do słuchania muzyki, ale podłączone do Korga dźwięk brzmiał strasznie sztucznie (zakładam, że to nie problem jakości klawiszy, bo testowałem je też z monitorami Alesis M1 Actitive II i z jakości dźwięku byłem względnie zadowolony). Model, który mi się podobał to BayerDynamic DT 770 Pro, z których korzystałem w studio muzycznym, ale przekraczają one mój budżet w dość dużym stopniu.

Co więc możecie mi zaproponować?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi,
Dawid