Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam,

Od razu zaznaczam ze jestem laikiem w temacie.

Moj problem jest nastepujacy - szukam sluchawek bezprzewodowych do komputera do uzytkowania w zasiegu jednego pokoju (5x5m). Nie jestem szczegulnie wyczulony na jakosc dzwieku (wiem,wiem to profanacja z mojej strony - prosze wybaczcie), najwazniejsze to abym bez problemu slyszal rownierz co sie w domu dzieje (dziecko mam a posluczhac muzyki bym czasem chcial).

Tak na moj laicki rozum to jakies sluchawki ktore nie beda izolowac od odglosow zewnetrznych i za duzo szumow nie beda robily.

Cena nie jest szczegolnie istotna ale oczywiscie w rozsadnych granicach (rachej nie hi-end). Prosze napiszcie jakie marki polecacie, jakie modele i ogolnie jakies wskazowki w szukaniu.

Dzieki wielkie za wszelka pomoc
Napisano
Cytat

Moj problem jest nastepujacy - szukam sluchawek bezprzewodowych do komputera do uzytkowania w zasiegu jednego pokoju (5x5m).

Nie jestem fanem słuchawek bezprzewodowych, ale swoje zalety one mają.
Jeżeli jesteś zainteresowany, to mogę Ci odsprzedać za niewielkie pieniądze moje słuchawki firmy Sony, które leżą u mnie na szafie bezrobotne od chyba 2 lat.
Nie podam jaki to model, bo słuchawki są w Gliwicach, a ja jestem teraz w Anglii. Jedyne co pamiętam to że kupiłem je za 80 euro.

Zastanów się jednak nad słuchawkami przewodowymi - są lepsze, aczkolwiek kabelek potrafi być upierdliwy.