dechaa Napisano 11 października 2010 Napisano 11 października 2010 Witajcie!Przepraszam jeśli piszę w złym temacie ale jestem nowy.Przejdźmy do rzeczy, otóż potrzebuję dobrych słuchawek do słuchania muzyki, od słuchawek oczekuję tego by GRAŁY BARDZO ŁADNIE I CZYSTO TAK ŻEBY CIARY PO CIELE ŁAZIŁY ;P he he .Zastanawiam się nad wyborem :SENNHEISER HD 380 PROSŁUCHAWKI AKG K 530SENNHEISER HD 595AKG K-142HDPrzypomnę, że słucham każdego gatunku muzyki z większym nakładem na House.Proszę o rady w wyżej wymienionych modelach.Pozdrawiam! Odpisz, cytując
Robert73 Napisano 15 października 2010 Napisano 15 października 2010 Witaj, Akg a Sennheisery które wymieniłeś to kompletnie inne granie , jeżeli house jest priorytetem to wyłącznie Hd380pro ,ewentualnie Hd595, w Akg zabraknie Ci podstawy basowej, poza tym Senki łatwiej napędzić niż ciche Akg,sam mam 380 i jeżeli zaakceptujesz lekką osłabioną górę pasma to ... reszta jest słuchaniem , pamiętaj też że te słuchawki o wiele lepiej zagrają z jeśli dostaną dobre źródło, u mnie różnica między wzmakiem słuchawkowym a SB2 audigy jest kolosalna,o 380 pro sporo możesz wyczytać na necie . Odpisz, cytując
rat167 Napisano 17 października 2010 Napisano 17 października 2010 Witam,podpinam się pod temat. Poszukuję słuchawek głownie do:1. muzyki (głownie filmowa i rockowa) oraz do 2. grania i filmówPosiadam Xonara D2/PM i po doinstalowaniu sterów od asio mogę w locie w Foobarze (secret rabbit code) konwertować na 192KHz, nie wiem na ile to się ma do prawdy ale brzmi fajnie. Jestem w tej chwili skazany na wieżę Hi-fi oraz AERO 5.1 (które nie są takie złe wbrew pozorom, poza faktem że zaczynają mi się łamać kabelki) i poszukuję słuchawek.Jakich konkretnie, zastanawiałem się nad kolejnymi surround ale z tego co widzę to nie ma sensu zwłaszcza, że wszystkie są pod usb. Zostają więc stereo.Co polecacie panie/panowie? Cena o ile nie będzie wynosiła pierdyliona zł to jest teoretycznie bez różnicy. tzn nie chciałbym wydawać więcej niż 700zł ;]z góry dzięki, Szymonps: nosze okulary i od AERO robią mi się wgniecenia od zauszników - za uszami - i to trochę boli. Odpisz, cytując
alghar Napisano 17 października 2010 Napisano 17 października 2010 Najlepiej udac sie samemu do salonu lub sklepu i posłuchac .Kazdy ma inne oczekiwania wobec słuchawek .Akg i Sennheisery które wymieniłeś to kompletnie inne granie.Jeszcze sa inne firmy np Grado, Sennheiser w miarę "uniwersalne " to HD 600 i zalecany jest do nich jakiś wzmacniacz słuchawkowy. Odpisz, cytując
rat167 Napisano 18 października 2010 Napisano 18 października 2010 Racja z tym sklepem. Aczkolwiek nie wiem czy wydam 1200 zł na słuchawki + jeszcze na wzmacniacz, jak powiedziałem nie chciałbym wydawać więcej niż 700. Wiecie może gdzie w warszawie jest jakiś porządny sklep tego typu? Najlepiej blisko metra. Odpisz, cytując
alghar Napisano 18 października 2010 Napisano 18 października 2010 Możesz kupic używane HD 600 lub HD 580> to starsze słuchawki i tylko wygladem sie chyba różnia i za jakis czas kupic wzmacniacz np. forum 608, soha 2, x-cans itd. Odpisz, cytując
rat167 Napisano 19 października 2010 Napisano 19 października 2010 Cytat Możesz kupic używane HD 600 lub HD 580> to starsze słuchawki i tylko wygladem sie chyba różnia i za jakis czas kupic wzmacniacz np. forum 608, soha 2, x-cans itd. dzięki ;] tak chyba zrobię Odpisz, cytując
Recommended Posts