muzyczny_gość Napisano 18 listopada 2007 Udostępnij Napisano 18 listopada 2007 Sluchajcie chcialbym wybrac pomiędzy słuchawkamiAKG K 416 PlubAKG K518 DJmozna łatwo sie domyśleć, ze przyrostek DJ to wiadomo forma promocjiale ogolnie jak wypadaja te słuhawki cena/jakość ? przyblizona cena zakupu tych słuchawek to ok ~200plntylko i wyłącznie do użytku domowego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 19 listopada 2007 Udostępnij Napisano 19 listopada 2007 Te bz dopiskiem DJ pewnie maja troche inna budowe. Pewnie lepiej izoluja dzwieki zewnetrzne, maja sztywniejszy pałąk itp. Ale do uzytku domowego nie wzialbym zadnych z nich.Lepiej zainteresj sie czyms wiele wygodniejszym: http://www.allegro.pl/item272042119_slucha...er_otwarte.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2007 Mam juz jedne duze słuchawki potrzebuje/chce troche mniejsze i koniecznie czarneja widze to wszystkie siwe kolory to mi sie... ży...ć chce..niestety ale co te AKG to złe? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 20 listopada 2007 Udostępnij Napisano 20 listopada 2007 Nie sluchalem ich, ale napewno zle nie sa ale wygldaja na niewygode dlatego podrzucilem ci cos innego. Jak juz masz sluchawki to po co ci drugie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 20 listopada 2007 Autor Udostępnij Napisano 20 listopada 2007 Generalnie mam tylko mi sie zaczeły niesamowicie drzec a tez do jakościowych to one nie nalezą )mam jedne i sprzedam je lub oddam w prezencie:Pa nowe..chyba taki maly kaprys:))Duzo w sluchawkach nie siedze..ale pewnie nie dlugo zaczne:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts