marcel-ja@wp.pl Napisano 8 października 2011 Napisano 8 października 2011 Witam,poszukuje słuchawek do 70 złotych,douszne lub dokanałowe,nie wiem czym jedne różnią się od drugich,jestem nie obeznany w tym temacie,nie wiem na co mam patrzeć,na allegro zaciekawiły mnie creative ep 630,monster beats tour i akg k317 z tym, że spotkałem się na różnych forach z opiniami, że łatwo trafić na podróbki więc proszę o podawanie zarówno nazw jak i linków,Pomocy!! Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 8 października 2011 Napisano 8 października 2011 Jak chcesz oryginały kup u autoryzowanego przedstawiciela na Polskę. Odpisz, cytując
rafal735r Napisano 8 października 2011 Napisano 8 października 2011 Douszne to sa douszne. A doknalowe to sa takie, ktore tez wkalda sie do ucha, ale sa zakonczone gumową wkladką, która izoluje dzwieki z otoczenia. Moim zdaniem jest to lepsze rozwiazanie do poruszania sie po miescie. EP-630 odrazu se odpusc. Przerabialem je dawno temu i kilka innych. Na allegro 90% takich sluchawek to podrobki. Niedocenione w Polsce sa dokanalowki Panasonica. Niezle tez sa Philipsy i za ta kase (70zł) to wlasnie takich bym szukal.http://allegro.pl/sluchawki-dokanalowe-pan...1842346696.htmlDobrze graja i sa dosc wygodne. Chyba najlepszy wybor. Odpisz, cytując
marcel-ja@wp.pl Napisano 8 października 2011 Autor Napisano 8 października 2011 A SOUNDMAGIC pl11???slucham glownie rocka ,sluchawki będą uzywane z telefonem(galaxy mini) Odpisz, cytując
rafal735r Napisano 8 października 2011 Napisano 8 października 2011 Niestety, nie znam ich i wogole w tej marki w zasadzie. Odpisz, cytując
Recommended Posts