HILL Napisano 8 października 2011 Udostępnij Napisano 8 października 2011 Witam wszystkich serdecznie Z góry mówię że jestem jeszcze laikiem w tych sprawach, lecz mam zapał i szybko się ucze. Chciałbym zmontować kolumny głośnikowe do przeznaczenia domowego. Byś może był już podobny temat na tym forum, lecz serdecznie prosił bym kogoś by mi krok po kroku pomógł w tym. Jakie głośniki wybrać, jak dobrać zwrotnice itp. Z góry mówię że nie mam 5 tys. na ten projekt. Chciałbym to zrobić z w miarę tanich części,ale bez przesady oczywiście. Na razie zbieram informacje, a i mam zapał i chęci. POZDRAWIAM i czekam na ludzi dobrej woli Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowieck Napisano 6 listopada 2011 Udostępnij Napisano 6 listopada 2011 Poszukaj podobnych tematów w necie. Wielokrotnie przerabiano ten temat i znajdziesz zarówno podstawowe pytania, które sprecyzują Twoje oczekiwania, jak i plany budowy różnorodnych kolumn, które takim początkującym konstruktorom pozwalają budowac dobrej klasy kolumny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts