qwerty97m Napisano 14 września 2013 Udostępnij Napisano 14 września 2013 witam poszukuje słuchawek nausznych do ceny 200zł. Zależy mi głównie na dobrym dzwięku. Muzyka jak będzie na nich lecieć to: rock, pop i coś z elektroniki a więc dobrze by było jak by był odczuwalny bass.do tej pory miałem sennheisery hd 202 I i akg k 77. Popularna opinia jest taka że najlepsze są hd 202 w tej cenie. Ale bardzo bym chciał poznać wasze zdanie i propozycje. Słuchawek będe używał przy smartfonie na miasto czy do szkołu więc w miarę dobra prezencja też się liczy ale nie tak ja dźwiek z góry dzięki za rady i pomoc w wyborze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaBBeat_pl Napisano 23 października 2013 Udostępnij Napisano 23 października 2013 Osobiscie mogę doradzić kilka innych,równie dobrych i ciekawych modeli słuchawek- jaki budżet posaidasz na ten cel? Bo od jego ustalenia nalezy tutaj zacząć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts