laszlo Napisano 4 października 2013 Udostępnij Napisano 4 października 2013 WITAM, Będąc typem człowieka który ciągle szuka sobie zajęcia postanowiłem zająć się moimi kabelkami przy sprzęcie. Na kablach głośnikowych i interkonektach widać już ząb czasu, więc wymyśliłem sobie że poprawię ich wygląd. Szukając odpowiednich producentów koszulek, termokurczy i wtyczek bananowych wpadłem na trzech moim zdaniem najciekawszych i chciałbym poznać Waszą opinię na ich temat: Wtyczki bananowe Qed Airloc http://pl.horn.eu/pl/PL/PRODUKTY/INSTALACY...OWE/QE1910?s1=1koszulki Techflex i tutaj prosiłbym o poradę kogoś kto z takimi koszulkami miał okazję popracować. Jaki model wybrać do konfekcji kabla głośnikowego, jaki do interkonektów, jak z wytrzymałością i z jakością u tego producenta? Termokurcze DSG CANUSA - co o tym sądzicie? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts