snail_1981 Napisano 3 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2013 Witajcie.Jeżeli to możliwe to prosiłbym o pomoc przy wyborze słuchawek nausznych.Słuchawki będą wykorzystywane do gier plus muzyka w formacie mp3 (głównie rock, metal). Obecnie używam słuchawek Pioneer SE-MJ711-K i generalnie odpowiada mi ich brzmienie ale niestety są mało wygodne (uszy mnie bolą od ucisku). Chcę je wymienić na jakiś inny model w przedziale cenowym do 200zł. Cechy, które muszą spełniać słuchawki:- krótki, elastyczny kabel wychodzący z jednej muszli. Maksymalna długość kabelka to 1,2-1,3m,- muszą być wygodne (mam raczej dużą głowęWesoły,- mikrofon nie jest wymagany, choć nie zaszkodzi,- jakość dźwięku na dobrym poziomie. Do odsłuchu audio używam Pioneer'ów SE-A1000, więc te będą tylko do komputera.Chciałem już zamawiać Razer Electra, ponieważ mają krótki, odpinany kabel oraz wyglądają na solidne i wygodne ale ponoć z dźwiękiem jest u nich słabo (choć jak pisałem do odsłuchu audio używam innych więc może te Razery miałyby zadowalającą jakość dźwięku?).Jeżeli ktoś może pomóc i coś poradzić to będą bardzo wdzięczny.Pozdrawiam serdecznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepAudio Napisano 12 grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 grudnia 2013 Popatrz jeszzce w tym przedziale cenowym na słuchawki firmy Sony oraz ON Earz,chociaz te drugie są bardziej profesjonalne i co za tym idzie- takze droższe,więc musiałbyś lekko dołożyć,ale moim zdaniem warto. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sam hydraulik Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Zakupiłem dwa tygodnie temu dobre i wygodne słuchawki JVC stosunkowo nie drogie z niezłymi basami ,polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzol175 Napisano 31 stycznia 2014 Udostępnij Napisano 31 stycznia 2014 Ja obecnie użytkuje słuchawki marki Reloop i jestem bardzo zadowolony bo naprawde warte sa swojej ceny. Dokładnie taki model Reloop RH 3500 PRO LTD. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SklepAudio Napisano 1 lutego 2014 Udostępnij Napisano 1 lutego 2014 A jaki to dokładnie moel JVC,podasz szczegóły czy temat już zupełnie umarł? Jeżeli jest aktualny to czekam na Twoją odpowiedź. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts