Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam

Chcę kupić słuchawki nauszne głównie do muzyki ,czasami do filmów i gier, ale nie jestem zbytnio w temacie więc proszę o pomoc.
Wcześniej miałem creative aurvana live a teraz superlux hd 681 evo w których jedna słuchawka przestała grać a nie mam już na nie gwarancji.
Z obydwu modeli byłem zadowolony, więc szukam czegoś co gra podobnie albo nawet lepiej.
Może wyszło coś nowego godnego polecenia:D

Kwota jaką mogę przeznaczyć to 300-350 zł
Wolałbym ,żeby były bez mikrofonu.
Słucham głównie muzyki klubowej i rock'owej , czasami hip-hopu.
Słuchawki będą podłączane do telefonu SGS III i laptopa w którym dźwiękówka nie jest wysokich lotów jakieś Conexant smart audio HD .

Zastanawiam się nad tymi
http://allegro.pl/sluchawki-noontec-zoro-h...4619470789.html
Mają dosyć pozytywne opinie z tego co czytałem, ale może macie jakieś lepsze propozycje...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Hej, chciałabym kupić chłopakowi na prezent słuchawki i zastanawiam się czy jest wielka różnica między Pioneer MJ 532 a 721, nie ukrywam, ze pierwsze bardziej mnie urzekły, ale jednak nie o wygląd chodzi najbardziej a o dźwięk, czy dobrze tłumią zewnętrzne szumy czy dźwięk jest czysty itp. Chłopak słucha muzyki elektronicznej ( house, progressive house, electro house ito ) i chciałabym, aby miał przyjemność z słuchania. icon_smile.gif Z góry dziękuje za rade icon_smile.gif