GaCeL Napisano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 13 sierpnia 2015 Witam,Poszukuje słuchawek odpowiednich do gier(głównie counter-strike) oraz do słuchania muzyki.Chodzi mi o dobre tłumienie dźwięków z otoczenia oraz wysoką jakość dźwięku.Budżet; ~400złMyślę o Brainwavz HM5 czy to dobry wybór ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dalimibanana Napisano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 14 sierpnia 2015 Brainwavz HM5, Shure SRH240A oraz 440 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GaCeL Napisano 15 sierpnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2015 Cytat Brainwavz HM5, Shure SRH240A oraz 440 A co myślicie o Steelseries Siberia V3 prism ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
genju2 Napisano 15 sierpnia 2015 Udostępnij Napisano 15 sierpnia 2015 Cytat Cytat Brainwavz HM5, Shure SRH240A oraz 440 A co myślicie o Steelseries Siberia V3 prism ? Nie polecam tego ia szczególnie jak chcesz takie słuchawki do gier. Do gier to kup sobie głośniki + dobra karta muzyczna.Polecam skup aut pomorskie obok Gdańska znakomite nowe miejsce sprzedaży samochodów używanych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panas Napisano 3 września 2015 Udostępnij Napisano 3 września 2015 Trochę powyżej kwoty, Beyerdynamic Custom One Pro. W COD sprawdzają się nad wyraz dobrze, traktowałbym je raczej jako konstrukcję domową z racji że noszone na szyi to odczucie jak w kołnierzu ortopedycznym A co do alternatyw to j.w. HM5, Takstar Pro80, wspomniane beyery.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi123 Napisano 10 września 2015 Udostępnij Napisano 10 września 2015 Cytat Witam,Poszukuje słuchawek odpowiednich do gier(głównie counter-strike) oraz do słuchania muzyki.Chodzi mi o dobre tłumienie dźwięków z otoczenia oraz wysoką jakość dźwięku.Budżet; ~400złMyślę o Brainwavz HM5 czy to dobry wybór ? Ja Ci polecam te:Razer Kraken USB 7.1 sam uzywam i sa mega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts