tomeczek Napisano 14 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2008 Witam, jaka jest najlepsza strona z recenzjami płyt, chodzi mi o cos podobnego jak filmweb. Gdzie mozna by bylo znalesc dosc obszerne recenzje jak najwiekszej ilosci płyt Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 14 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2008 Mnie wystarcza merlin.pl http://merlin.pl/;jsessionid=B1F06CA0559C4...CFQSU1Aodm1xb-QPrzy większości płyt są recenzje i dodatkowo można przesłuchać półminutowe fragmenty nagrań z wybranej płyty. Przy okazji można taką płytę zamówić i kupić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
redrum Napisano 17 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 kwietnia 2008 właściwie trudno o stronę z recenzjami płyt różnych gatunków... jest wiele stron zawierających recenzje z kręgu jakiegoś wybranego gatunku... wystarczy poszukać. proszę tylko nigdy nie wybierać się na stronę porcys.com - zero profesjonalizmu i wręcz wulgarne opinie recenzentów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krisdebowski Napisano 19 kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 19 kwietnia 2008 polecam recenzje na merlinie, vividzie, terazrock oraz amazon.com Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszf Napisano 18 sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2008 Jeszcze na empik.pl można czasami poczytać sensowne recenzje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anyone Napisano 2 września 2008 Udostępnij Napisano 2 września 2008 ze stron internetowych to czytuję recenzje na:screeagers.plartrock.pl80bpm.netczasami porcysa zgazet:Teraz rock czy Machina.Ogólnie recenzje niestety są mylne i nie ma co się nimi sugerować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egoist Napisano 7 stycznia 2009 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2009 witamnie rozumiem jak można sugerować się czyjąś recenzją na temat płyty (lub książki)każdy z nas ma totalnie inny gust czasami jest on podobny ale nie zawsze taki samporad i recenzji mogę wysłuchać na temat ampli, głośników, samochodu, roweruale nie muzyki, nie potrafię powiedzieć że Górecki jest świetny a Pink Floyd nie bo to za ostra muza,a Bjork to już całkiem kosmosjeśli coś mi wpadnnie w ucho sprawdzam kawałki z tej płyty na youtube jak jest oki to kupuję płytkę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts