jongo Napisano 18 sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 sierpnia 2016 Cześć. Poszukuję słuchawek które będę podpinał pod telefon nexus 5x. W grę wchodzą raczej głównie douszne(nie przepadam za dokanałowymi). Chciałbym aby słuchawki dobrze spisywały się w różnych rodzajach muzyki(poezja śpiewana, rock-w tych najbardziej). Wstępnie upatrzyłem sobie AKG y10, Beyerdynamic DTX 11 iE oraz soundmagic ep10. Czy ktoś z was miał okazję już kiedyś słuchać muzyki z tych słuchawek? Z tego co czytałem to soundmagic ep10 są dosyć dobre jak na tę cenę, podobnie z Beyerdynamic ale o AKG trudno mi znaleźć jakieś informacje. Czy znajdę w mniej/więcej tej cenie coś lepszego? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jongo Napisano 22 sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2016 Czy jest szansa na odpowiedź? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts